Mijn favoriete neutrale lipkleurtjes!

Jeej! De examens zijn voorbij en dat wil zeggen : terug tijd om te bloggen. Ik wil terug elke dag een goed en informatief artikel maken want ik ben me ervan bewust dat dat de laatste week niet steeds het geval was. Om terug met een schone lei te beginnen heb ik vandaag voor jullie mijn favoriete neutrale lipkleurtjes verzameld. Kleurtjes die je dus eigenlijk elke dag kan dragen en ideaal zijn om mee naar school te gaan. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Ik ben een hele grote fan van knalroze lipstick, knalrode lipstick, maar af en toe moet je het gewoon eens basic houden. Of je hebt een hele mooie , intense ooglook gemaakt en wil die helemaal tot zijn recht laten komen, dan zijn neutrale lipkleurtjes een aanrader.

Bourjois Color Edition lipstick : Plum Russian

Dit is een ideaal kleurtje voor deze tijd van het jaar. Het is iets donkerder dan de rest, maar wanneer je de rest van je look simpel houdt en je doet deze kleur op je lippen , ziet het er zeker niet too much uit. Het is een mooi berry, paarsig kleurtje. De textuur van deze producten zijn énorm zacht en boterachtig. Ze zijn heel makkelijk bij te werken omdat ze in zo'n handige verpakking komen. Volgende kleur is uit dezelfde reeks , nl : 


Bourjois Color Edition Lipstick : Orange Punch


Dit is meer een peachy - oranje kleur en heel erg mooi om in de lente en zomer te dragen. Ik vind de kleur persoonlijk zo mooi dat ik hem stiekem ook in de winter draag. Deze is ook makkelijk te combineren, alleen staat hij niet zo mooi met een knalroze blush. Je bent dan beter af met een peachy kleurtje, bijvoorbeeld de MAC cremeblush in de kleur "Something Special". 

Van links naar rechts : My Cherry Berry, Plum Russian, Orange Punch, Natural Beauty

Catrice Pure Shine lipbalm : My Cherry Berry


Ook Catrice heeft lipkleurtjes in deze verpakking en voor een mooi prijsje. Ze zijn iets minder gepigmenteerd dan de kleurtjes van Bourjois. Normaal ben ik niet zo voor sheer lipproducten, ik heb ze liever iets gepigmenteerder, maar op dagen waar ik alles vrij neutraal wil houden, is deze kleur ideaal. Het is zo'n echte "My lips but better" kleurtje.

Essence Longlasting lipstick : Natural Beauty


Als laatste een volwaardige lipstick : de Essence longlasting lipstick in de kleur  Natural Beauty. Dit is een nude kleurtje, maar meer met een rozige ondertoon, hij is dus wel flatterend. Deze draag ik heel graag omdat hij lang blijft zitten en dit kleurtje echt bij alles kan gedragen worden. Daarnaast heeft hij ook een heel zacht prijsje! 


Zo, heb jij nog suggesties? Laat ze dan zeker achter bij de reacties!

xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

4 reacties