Beauty on a budget : Essence Soft Touch blush!

Iedereen houdt van budget make-up, ik natuurlijk ook! Steeds ben ik op zoek naar een nieuw pareltje van de drogisterij, en ik moet zeggen, ik heb er toch weer eentje gevonden! Dit keer heb ik voor jullie de Essence Soft Touch blush in de kleur "Life's a cherry"! Benieuwd? Lees dan snel even verder!

Aangezien koraal helemaal hot is voor deze lente en zomer, kan een goede koraal blush nooit kwaad! Bij het rondsnuffelen langs de schappen in het Kruidvat viel mij oog op deze blush van Essence. Ik had er daarvoor eigenlijk nooit echt interesse voor, had ze ook nooit geswatcht. Dom! Ik waagde een gokje en nam deze blush mee voor een heel zacht prijsje.

"Life's a cherry" is een mooie, felle koraalkleurige blush met zilveren shimmers. De shimmers vallen wel niet zo heel erg op op je wangen, wat ik niet zo erg vind. Hij is heel erg gepigmenteerd, dus een klein beetje blush is meer dan genoeg om je beide wangen een mooie flush te geven! Ik breng dit aan met mijn Essence studio blush brush. Aangezien de haartjes van deze kwast nogal dicht op elkaar staan, kan je het best je kwast even op je hand aantikken, en dan pas op je wang aanbrengen.

Ook is deze blush heel zacht en niet heel poederig, dus voor een budget blush scoort hij goede punten!

Ik zou deze blush zeker aanraden! Ook al ziet de verpakking er misschien niet zo uitnodigend uit, de inhoud is heel goed van kwaliteit.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

2 reacties