Look of the day : Curls & Pink lipstick!

Ik heb dit al enkele keren zien voorbijkomen op andere blogs : je laat je gehele look eigenlijk zien. En dat is wat ik vandaag ga doen! Ik opteerde voor zachte krullen en een frisse make-up look. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Als eerste heb ik een Babyliss stijltang gebruikt om mijn haar te krullen. Zoals je kan zien is het resultaat dat je hele zachte krullen hebt. Om alles op z'n plaats te houden heb ik er nog wat Nivea Extra hold hairspray op gespoten, maar heel licht, zodat je haar niet te crispy wordt.Outfit : Mijn ketting komt van de H&M , I love it! T-shirt is ook van de H&M : supercomfortabel, makkelijk stofje en leuke driekwartmouwtjes. Daarbij draag ik gewoon een jeansbroek van Mango. Wanneer ik buiten zou gaan , draag ik er mijn bruine laarsjes onder die je in deze OOTD kan zien.

Make-up : De ogen heb ik vrij neutraal gehouden , ik heb de wimperrand zowel boven als onderaan voorzien van een donkerpaarse eyeliner en deze geset met de donkerpaarse oogschaduw uit mijn Sleek "Oh so special" pallet. Mijn mascara is de Max Factor slump defy mascara.


Daarnaast heb ik op mijn gezicht een BB cream op en heb ik mijn gezicht wat opgewarmd met mijn Sleek contour kleur uit de Face contour kit. Als blush heb ik de The Balm "Houndstooth" blush gebruikt. Op de lippen heb ik uiteindelijk de Bourjois Color Boost lipstick op in de  kleur "Fuchsia Libre".


Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

2 reacties