Trend gespot : Koraalkleurige lipstick!

Nee, ik hoef het niet meer te herhalen, ik ben een grote lipstickfan. Een trend die ik gespot heb voor deze lente en zomer is zeker het gebruik van koraalkleurige lipstick. Mij zeker niet gelaten, ik ben een grote fan van deze kleur! Vandaag zet ik enkele van mijn favoriete lipproducten met deze kleur voor jullie op een rijtje! Benieuwd? Lees dan snel even verder!

Als eerste heb ik een nieuw product van Rimmel : De Lasting finish colour rush intense colour lipstick in de kleur 600 "On Fire". Dit is een heel handige verpakking én de kleur is supermooi. Het is een oranje-rode kleur (nogal logisch, want een mengeling van die 2 kleuren maakt koraal). Deze geeft een énorm mooie glans en voelen heel hydraterend aan op de lippen.


Vervolgens heb ik de Max Factor lipstick in de kleur "Bewitching Coral".  Ik hoorde deze kleur voor het eerst vernoemen bij Lily Pebbles, een Britse Youtuber. Wanneer zij iets aanraadt, probeer ik het toch meestal uit en wat ben ik blij dat ik deze lipstick aangekocht heb! Deze lipstick is net een tikkie rozer dan de Rimmel "On Fire"


Dan heb ik nog 2 budgettoppertjes : de Ultimate Colour lipsticks van Catrice.
De linkse is "Pinkadilly Circus", mijn favoriete lipstick van het moment. Deze is het meest roze van ondertoon, maar behoort toch nog steeds tot de korale familie.

De rechtse heet "Sweet Coraline" en is dan weer de meest oranje van ondertoon. Opnieuw is dit een prachtige kleur, en past ook bij mensen met een meer rozige ondertoon in de huid (zoals ik).De foto maakt mijnhuid hier heel raar van kleur, maar de kleuren van de lipproducten komen tenminste goed uit! ;)
Van links naar rechts : Rimmel Lasting Finish Colour Rush Intense Colour 600 "On Fire", Max Factor lipstick "Bewitching Colour", Catrice Ultimate Colour lipstick "Pinkadilly Circus" en Catrice Ultimate Colour lipstick "Sweet Coraline"

Welke lipstick is jouw favoriet van de 4?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties