Review : Etude House Bright Fit BB cream!

Het is vandaag nog eens tijd om een gezichtsproduct te reviewen, dat komt niet zo heel vaak voor en al zeker niet als het een BB cream betreft. Ik was onlangs op zoek naar een nieuwe BB cream om uit te testen en kwam deze Etude House Bright Fit BB Cream tegen. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!
Verpakking Etude House Bright Fit BB creamDit is nou toch om op te eten? Hoé schattig is deze verpakking? Hij is lichtroze en je ziet dat er meer werk ingestoken is dan hier bij ons. Waar wij vrij standaard verpakkingen hebben met af en toe eens een fantasietje, is de verpakking van de Etude House BB cream héél erg mooi en verzorgd.

Daarenboven komt deze BB cream ook nog eens met een pompje, wat ik echt héél handig vind. Zo wordt het niet direct een rommeltje en kan je het product heel mooi doseren.
Werking Etude House Bright Fit BB Cream


Een BB cream zou doorgaans iets meer dekking geven dan een doorsnee gewone tinted moisturizer. Nou, bij de Westerse BB Creams had ik daar nog niet veel van gemerkt. Maar holy moly! Deze geeft écht een hele goede dekking. De puistjes zijn bijna niet meer te zien en de littekentjes op mijn kin worden ook heel erg mooi gecamoufleerd. Hij heeft dus zeker een medium dekking , maar ziet er niet dik of cakey uit. Top!Mijn huid voor het aanbrengen van de BB cream (boven)

Mijn huid na het aanbrengen van de BB cream (boven)

Aangezien deze BB cream een SPF van 30 heeft, reflecteert hij dus wel het licht wanneer je foto's met een flash neemt. Wanneer je weet dat er foto's van je gaan genomen worden, is het dus niet aangeraden deze BB cream te dragen, maar dat geldt bijna voor elke BB cream. Een voordeel van de (toch wel vrij hoge) SPF in deze BB cream, is dat het geen ramp is wanneer je 's morgens je zonnebrandcrème bent vergeten op je gezicht te smeren. Je gezicht is automatisch vrij goed beschermd tegen de schadelijke straling van de zon. 

Besluit

Ik ben heel erg tevreden over deze BB cream. Hij heeft mijn huid de nodige camouflage, maar ziet er niet overdreven dik uit op het gezicht. Het is bovendien ook nog eens de juiste kleur! Wel zou ik doorheen de dag eens mijn neus moeten poederen aangezien dat de eerste plaats is waar ik begin te glimmen.

Deze BB cream is verkrijgbaar bij bbcreamshop.eu.


Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien

Disclaimer : dit product werd me opgestuurd door bbcreamshop.eu om te reviewen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

2 reacties

  1. Wauw je hebt een prachtige huid zonder bb cream, alleen je ziet wel dat de bb cream net iets meer doet. Ik vind deze heel mooi! XO

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ja, het is echt een goede BB Cream om je huid helemaal 1 tint te maken, en hij dekt ook nog eens mooi!

      Verwijderen