Op mijn wishlist : Schoenen editie!

Wat is een vrouw zonder een paar elegante stiletto's, een mooi paar loafers, dé ideale enkellaarsjes voor in de koudere maanden? Niets als je het mij vraagt. Omdat elke vrouw, en ook sommige mannen hoor, steeds op zoek naar enkele mooie schoenen, heb ik voor jullie vandaag mijn schoenen wishlist!
Benieuwd? Klik dan snel even verder!
Zoals jullie weten, ben ik heel erge fan van de boohoo webshop. Daar trof ik deze supermooie zwarte, suède enkellaarsjes aan met een iets bredere hak, het Izzy model. Deze liggen trouwens al klaar in mijn winkelmandje om besteld te worden!Ook hebben ze deze leuke loafers staan! (en kijk eens naar het prijskaartje ;) )
Dit volgende paar schoenen is net een tikkeltje anders, maar voor een avondje uit of een event zijn ze zeker de moeite waard! Het is een prachtige mix tussen een enkellaarsje en een peep toe hak. Ze zijn zeker niet iedereen z'n smaak, maar ik zou ze nog wel eens willen uitproberen!Je kan ze eens grondig inspecteren (en goedkeuren) op asos.com!Schoenen met enkele stukjes eruit, of cut outs, zijn tegenwoordig een echte trend. Ze zijn gespot bij verschillende celebs, maar ook voor ons zijn ze in verschillende modellen beschikbaar. Op topshop.com spotte ik dit leuke paar : ze zijn mee met de trend, maar tegelijk toch nog classy!
Als laatste mogen we ook eens lekker basic doen. Deze zwarte enkellaarsjes passen werkelijk overal bij en zouden leuk staan met een leather jacket erbij! Je kan ze vinden op forever21.com!
En wat is jouw favoriete paar schoenen?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties