Review: Tanya Burr Lipgloss "Exotic Island"

Als je het beautywereldje wat kent , dan weet je ook dat de beroemde Britse youtuber Tanya Burr haar eigen lipgloss - en nagellakcollectie heeft uitgebracht. Natuurlijk moest ik er enkele bestellen , want ik was meer dan benieuwd. Vandaag review ik voor jullie de lipgloss in de kleur "Exotic Island". Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Verpakking

Ik vind de verpakking heel mooi, maar heel speciaal is hij niet. De dop is glanzend zwart en de verpakking zelf heeft een vierkante vorm. 
In dit lipglossje zit 8 ml.Werking

Ik had het niet direct verwacht, maar deze lipglossjes behoren tot de beste die ik heb geprobeerd. Ze zijn totaal niet plakkerig, wat ik heel erg apprecieer. Ook zijn ze goed gepigmenteerd, wat ik toch altijd fijn vind aan een lipgloss wanneer je hem op zichzelf wil dragen. Ik combineer niet vaak lipglossjes over een lipstick, dus het was voor mij wel belangrijk dat de glossjes gepigmenteerd waren.
Ze zijn ook heel voedend voor de lippen. Zo vallen de velletjes op mijn lippen (door het enorm rare weer) niet erg op en dat is altijd top!


"Exotic Island" is een supermooie felle fuchsia kleur en zo komt hij ook over op de lippen. Woop! Ik hou echt van felle lipkleuren en voel me er eigenlijk meer comfortabel bij dan bij nude kleurtjes (I know I'm weird ;) ). Ik zou dit glossje dus zeker aanraden en ook hun prijsje , £6,99 valt erg goed mee. 

Naast dit kleurtje, heb ik er ook nog enkele andere besteld en 1 daarvan komt binnenkort jullie richting uit. Hou dus zeker de blog in de gaten voor een toekomstige winactie!

Bedankt voor het lezen iedereen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

12 reacties

 1. Wat een mooi kleurtje, staat je ook erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het pigment is echt prachtig alleen moet ik wel eerlijk zeggen dat ik de verpakking toch niet zo mooi vind.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De verpakking is een beetje eenvoudig, maar de prijs is dan terug top ;)

   Verwijderen
 3. aurore lijkt me nog mooier (althans in de verpakking...)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, niet mis! best nog mooi van kleur. Goed dat het niet plakt want is toch altijd vaak de reden dat ik m'n lipgloss links laat liggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw hij ziet er erg goed uit! De kleur staat je ook erg goed :)

  BeantwoordenVerwijderen