Jennifer Lawrence Inspired make-up.

Dit is mijn eerste inspired make-up look die ik doe, en met wie kon ik beter starten dan Jennifer Lawrence. Haar make-up ziet er altijd enorm mooi uit, maar nooit over the top. Benieuwd welke producten ik heb gebruikt en wat ik ervan gemaakt heb? Lees dan snel even verder!Ik heb deze afbeelding als inspiratie gebruikt.

Als eerste heb ik mijn Bourjois Healthy Mix foundation gebruikt. Jennifer haar huid ziet er flawless uit en heeft een hele mooie glow. Daarom heb ik nadien ook niet meer afgepoederd, deze foundation blijft van zichzelf vrij goed zitten.Haar wenkbrauwen heeft ze vrij naturel gehouden , dus heb ik die van mij gewoon wat aangezet met mijn Rimmel Eyebrow Professional wenkbrauwpotlood in de kleur "Hazel".

Van haar oogmake-up kan je jammer genoeg alleen de kleur zien die wat boven haar crease uitkomt, een koele bruine kleur. Daarvoor heb ik "Handwritten" van MAC gebruikt en wat gemengd met een koele bruine kleur uit mijn Slee "Oh so special" pallet. Omdat je de kleur op haar bewegend ooglid niet echt kan zien opteerde ik voor een mooie bronzy kleur, deze past goed bij de rest van het gezicht en de lipkleur.


Om de ogen af te werken heb ik onderaan ook wat van de bronzy kleur aangebracht. Daarbij heb ik mijn bovenste wimperrand wat aangezet met een zwarte oogschaduw en het licht aangezet met een schuin afgesneden kwastje en nadien wat geblend. Volgens mij heeft ze geen zwart oogpotlood gebruikt, maar een donkerbruin. Ik heb een donkerbruin oogpotlood van Catrice aangebracht op mijn waterlijn.

Op de foto kan je duidelijk zien dat ze wat bronzer heeft gebruikt (ik heb deze aangebracht met een grote poederkwast onder mijn jukbeenderen, zodat het meer een natuurlijk effect heeft en wat minder een gebonjourde look). Daarbij heeft ze een hele mooie koraalkleurige blush gebruikt, ik heb hiervoor de poederblush van ELF gebruikt in de kleur "Candid Coral".
Om voor een mooie highlighter te zorgen gebruikte ik de highlighter uit mij Sleek Face Contour kit palletje, waar ik ook de bronzer heb van gebruikt.Op de lippen heeft Jennifer een mooie peachy, koraalkleur met een mooie glans. Ik heb hiervoor de Bourjois Color Boost lipstick in de kleur "Orange Punch" gebruikt.


Zo, en dan is de look afgewerkt! Dit ziet er uiteraard niet hetzelfde uit als bij Jennifer zelf, zij heeft een hele andere oogvorm en een slanker gezicht dan ik.

Laat het zeker even weten in de reacties als je dit soort artikels/ looks leuk vindt! Ik vind ze alvast heel leuk om te maken.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties