Spring make-up : Bewitching Coral.

Koraal wordt voor mij echt dé kleur voor de lente van 2014. Lipstick en blushes in die kleur zijn echt helemaal mijn ding, en daarom heb ik vandaag voor jullie een lente make-up look klaarstaan waarin de koraalkleur centraal staat. Benieuwd? Lees dan snel even verder!Gezicht

Als BB Cream heb ik de Etude House Precious Mineral Bright Fit BB cream gebruikt. Een review lees je hier. Deze zorgt voor een heerlijke glowy finish en heeft bovendien ook een goede dekking. Als bronzer heb ik voor een keertje niet mijn Sleek Face Contour kit genomen, maar de Rimmel Natural Bronzer in de kleur 22 "Sun Bronze". Dit is een bronzer die er heel natuurlijk uitziet en is een echte aanrader!

Blush : de Essence Silky Touch blush in een mooie koraal kleur met shimmers. Holy Moly, wat is deze gepigmenteerd! Een beetje blenden was wel op zijn plaats. 


Ogen

Een trend die ik al meermaals gespot heb voor deze lente is bronzy, lichtbruine oogschaduw en een winged liner. Ik heb op mijn bewegend ooglid mijn bronzer van de Sleek face contour kit (light) gebruikt, en in de crease een ietsiepietsie beetje van de middelste kleur uit mijn Rimmel oogschaduwpallet in "Brixton Brown". Een review vind je hier.Voor de liquid liner heb ik er eentje van Catrice genomen en ben er heel tevreden van! Ik heb de wing vrij subtiel gehouden omdat ik deze look gewoon eender waar en wanneer wil dragen.

Mascara : de Catrice Better than false lashes mascara.

Lippen

Laatst spotte ik deze énorm mooie lipstick van Max Factor in de kleur "Bewitching Coral". Het is een hele mooie koraal - rode kleur en ideaal voor deze lente en zelfs voor deze zomer.


Ik had mijn haar nog in een Nikkie Plessen knot gedaan, maar dat kan je jammer genoeg iets minder goed zien op de foto.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties