Review : Rimmel Kate Moss lipstick "107"

Ik hou van rode lipstick, laat dat geen geheim meer zijn. Ik volg "Zoella" ondertussen al een heel tijdje, en met mij op dit moment meer dan 3678453 anderen. Zei is dol op de Kate Moss lipstick in "107", en als rode lipstick fan moest ik deze natuurlijk aanschaffen. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!
Verpakking


De verpakking is helemaal rood, mét afgesneden top (score!). Ik weet niet waarom, maar om de één of andere reden vind ik deze verpakking erg mooi. Ook staat haar handtekening op de verpakking gedrukt. Jammer genoeg hebben deze lipsticks geen naam, maar enkel een nummer. Uiteindelijk is het het product zelf dat top moet zijn, nietwaar?
Werking

Deze lipstick is volledig mat : topper!
Deze lipstick heeft een blauwe ondertoon : topper!
Het is een donkerdere rode kleur i.p.v. een felrode kleur : topper!

Moet ik nog iets meer zeggen? Deze lipstick valt hier erg in de smaak : hij is volledig mat, heeft voor mij de juiste ondertoon en net de toon lipstick spreekt me heel erg aan. Eens je hem opgebracht hebt, blijft hij ook héél erg lang zitten, een kleine boterham overleeft hij wel!
Je voelt ook totaal niet dat je een lipstick op hebt , en hoewel hij mat is, droogt hij je lippen niet uit.Besluit


I love this lipstick.

Deze Rimmel Kate Moss lipstick is te koop bij Di en Kruidvat!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties