Blake Lively inspired make-up.

Ik hou ervan om dit soort looks na te maken. Daarbij is de make-up van Blake Lively ook nog eens helemaal mijn smaak. Zeker bij deze foto : een mooie bronzy ooglook, een mooie koraalkleur op de lippen, afgewerkt met een toefje felle blush. Benieuwd welke producten ik heb gebruikt en wat ik ervan heb gemaakt? Lees dan snel even verder!Ik heb eigenlijk een paar verschillende foto's genomen en de looks bij elkaar gegooid. Enkele dingen die me opvielen aan de make-up van Blake Lively :   • ze houdt het meestal vrij simpel : de ogen zijn wel aangezet , maar blijven vrij neutraal.
  • een mooie peachy of koraalkleurige blush is nooit ver weg
  • een koraalkleur op de lippen zie je heel vaak.

Gezicht : 

Haar basis ziet er altijd natuurlijk uit, en flawless. Om dat te bereiken heb ik mijn geliefde Bourjois Healthy Mix foundation gebruikt (nr 52). Deze geeft een heel natuurlijke finish met een medium dekking die je wat kan opbouwen. Onder mijn ogen heb ik de Maybelline Anti-age the eraser eye gebruikt om wat donkere kringen te camoufleren en op puistjes heb ik de Catrice Camouflage concealer gebruikt. 

In enkele foto's droeg ze een hele mooie koraalkleurige blush, hiervoor heb ik de ELF blush in de kleur "Candid Coral" gebruikt. Om mijn gezicht wat meer dimensie te geven heb ik de bronzer en highlighter uit mijn Sleek "Face contour kit" gebruikt. 
Ogen

Haar wenkbrauwen zien er altijd vrij natuurlijk uit, dus heb ik de mijne ook gewoon ingevuld zoals ik het anders doe : een klein beetje potlood, wenkbrauwgel erdoorheen en klaar!

Op de foto die ik koos voor de oogmake-up zie je de kleur op het bewegend ooglid maar een beetje, maar zover ik kon zien was het een taupe-kleur. Ik heb hiervoor Rimmel mono oogschaduw genomen in de kleur "Tribute". In de crease had ze een mooie bronskleur die wat verder naar buiten was uitgeblend , ik koos hiervoor een mengeling van de bronskleur uit het Sleek "Oh so special pallet" en MAC "All that glitters" oogschaduw. In de binnenste ooghoek draagt Blake nogal veel highlighter, ik heb het iets subtieler gehouden omdat ik deze look gewoon overdag wil dragen. De rest van de ooglook is vrij shimmery, dus ik heb de highlighter op het wenkbrauwbot mat gehouden. Om de ogen nog een klein beetje te definiëren heb ik ze een lijntje gezet op mijn bovenste wimperrand met een zwarte oogschaduw. 

Lippen

Blake draagt heel vaak een koraalkleurige lipstick/ lipgloss. Ik heb eerst de Bourjois Rouge edition lipstick gebruikt in de kleur "Rose Millesime" en dan heb ik het afgewerkt met een bijna transparante lipgloss.In het algemeen is haar make-up dus vrij neutraal en draagbaar. Jeej!

Zo , en dit was het! Bedankt voor het lezen en tot de volgende! Als je suggesties hebt voor een inspired look, laat ze dan zeker achter in de comments!

xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties