NYC Individual Custom Compact "Smokey Blues!

Ik heb nog nooit eerder iets uitgeprobeerd van New York Color. Say what?! Jep, I know. Toch zag ik onlangs enkele leuke productjes liggen van dit merk en besloot een oogschaduw palletje mee te nemen. Deze "Individual Custom Compact" oogschaduwdoosjes zijn speciaal ontworpen per kleur van je ogen. In mijn geval is dat blauw, dus staat voor jullie vandaag een review klaar van "Smokey Blues"! Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Een oogschaduwdoosje aangepast aan mijn oogkleur? Score! NYC speelt hier fantastisch op in door palletjes te creëren die jouw blauwe, groene, bruine,.. ogen beter doen uitkomen! Zo hoef je niet te zoeken naar wat jouw het beste staat, maar zit het gewoon al in een palletje klaar."Smokey Blues" heeft mooie bruintinten in het palletje. Deze kleuren passen in principe wel bij elke oogkleur, maar omdat het groenige kleurtje een wat bronzy ondertoon heeft, past het zeer goed bij mijn blauwe ogen.

Dit palletje komt met 4 oogschaduws die elk een glans hebben. Ze zijn vrij goed gepigmenteerd voor zo'n prijsje en hebben niet erg veel fall-out. Op de foto's kan je zien dat enkel het tweede kleurtje wat tegenviel qua pigmentatie, maar door het bijvoorbeeld "wet" aan te brengen, zal de kleur een stuk gepigmenteerder zijn.


Daarnaast komt dit palletje ook nog met een oogschaduwprimer en een cream highlighter. Van de primer kon je op foto niet heel veel zien, aangezien het gewoon een huidkleurige primer is. De highlighter zie je ook niet erg goed doordat hij vrij transparant is , met wat subtiele shimmers. Ik heb het net iets liever wanneer de highlighter zelf ook wat kleur afgeeft.
Ben je nog geen crack in het aanbrengen van oogschaduw? Geen probleem! Dit palletje vertelt je waar je de kleuren kan aanbrengen, maar natuurlijk kan je zelf ook mixen en matchen.


Ook zit dit applicatortje er nog bij. Hoe schattig met N.Y.C erop gedrukt?!

En wat vind jij van dit concept? 

Tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties

  1. Ziet er wel goed uit! Ik ga mijn kleuren alvast eens opzoeken in de winkel, ben benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen