Review: Lush Sea Spray!

Gisteren kon je zien dat ik recentelijk enkele goodies heb gehaald bij Lush. Aangezien ik van mezelf heel stijl en slap haar heb, werd me deze Sea Spray aangeraden.  Het product werd in de winkel uitgetest en belandde bijna direct in mij winkelmandje. Benieuwd wat ik ervan vind? Les dan snel even verder!


Ik heb reeds een sea salt spray van Tony & Guy. Heel fijn product, maar ik vind de geur eigenlijk helemaal niks. Deze spray van Lush ruikt lekker fris en totaal niet storend!
De ingrediënten.Ook houdt hij mijn haar licht en fluffy. Het is niet omdat er meer product in mijn haar zit, dat het automatisch verzwaard, en dat vind ik heel fijn! Ik spray dit product enkele keren doorheen mijn hele haar en hou daarbij mijn hoofd ondersteboven. Even kneden et voilà : volumineus en beachy haar in no-time!

De textuur van deze spray is ook heel smooth en totaal niet plakkerig, een probleem dat ik we had bij de Sea Salt Spray van Tony & Guy. Ook wordt mijn haar er niet vettig van, en dat is altijd een pluspunt wanneer je zo fijn haar hebt als ik.

Voor :


Na

Ook is dit een heel handige, kleine verpakking, dus je kan hem makkelijk meenemen op vakantie.

Ik ben dus heel enthousiast over dit product en zou het zeker aanraden aan alle mensen met slap haar zoals ik!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties