Op stap met Fien : Heropening Lush Antwerpen!

Onlangs kreeg ik een virtuele uitnodiging van Lush in de bus. Op 21 februari opende de Lush winkel in Antwerpen en ik mocht erbij zijn. Mijn eerste event, hoe spannend! Benieuwd welke productjes ik meebracht en wat ik van het event vond? Lees dan snel even verder!Allereerst wil ik Lush heel erg bedanken voor de invite!

De opening was enkel voor de pers, waaronder ik de bloggers mag rekenen. Het personeel was heel vrolijk opgekleed en deden hun uiterste best om ons een aangenaam Lushmoment te bezorgen! Ik ben samen met Jana van Beautytwist gegaan en onderweg kwamen we ook Femke tegen.

Hieronder vind je enkele foto's. Jammer genoeg kon ik niet mijn grote camera meenemen, aangezien ik na het event nog naar de les moest. Toch heb ik enkele leuke kiekjes kunnen nemen met mijn smartphone (brave Huawei!). Klik op het filmpje en je ziet wat footage van de mooie, grote Lush winkel + een shoplog!


Woepsie, in een iets kleiner formaat opgestaan blijkbaar, sorry!


De bruisballen vallen natuurlijk direct op. Hoe schattig zien deze eruit?!`

Dit zijn enkele cadeauverpakking, waaronder tevens die voor Valentijn.
Valentijn is nu wel al achter de rug, maar zo'n schattig cadeautje kan nooit kwaad!


Dé beroemde "Honey I washed the kids" zeep!


Dit vond ik heel mooi opgesteld. Je ziet hier verschillende verzorgingsproducten, heel mooi bij elkaar geplaatst.


Ik vond de cadeauverpakkingen blijkbaar heel leuk om te fotograferen.Deze "Fun" blokjes zien er zo grappig uit, en bovendien ruiken ze ook nog eens lekker!Terug op de trein naar huis! Thank you Lush!


Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties

  1. Leuk filmpje en foto's! Het was zeer leuk. Ik hoop dat ik u nog eens zie op een event! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen