Make-up pareltjes van de drogisterij!

We houden allemaal van goede budget make-up producten. Waarom een fortuin uitgeven aan die ene concealer of die ene lipstick , wanneer je evengoed de producten kan vervangen door pareltjes van de drogisterij? Vandaag toon ik jullie mijn favorieten! Benieuwd? Lees snel even verder!
 Ik heb zeker in het laatste jaar enkele producten ontdekt die me echt enorm goed bevallen zijn en inmiddels in mijn everyday bakje te vinden zijn.


Mijn Rimmel Natural Bronzer in de kleur "Sun Bronze" heb ik maar recent aangekocht, maar ik ben er volledig weg van. Het is een hele natuurlijke bronzer, zonder enige shimmer.

Ook het Rimmel oogschaduwpalletje in de kleur "Brixton Brown" is echt een geliefd palletje. Het heeft gewoon de perfecte kleuren om mijn blauwe ogen te laten uitkomen (vooral de bronzy, roeste kleur). Ook het pigment van dit palletje is goed en het formaat is makkelijk om mee te nemen.Nog zo'n fijne ontdekking : de Catrice Ultimate Colour lipsticks. Ik vind ze een hele fijne textuur hebben : ze hebben een vrij matte finish, maar drogen je lippen totaal niet uit. Daarbij vind ik de kleurselectie ook heel erg goed. Op dit moment is Pinkadilly Circus mijn favoriete kleurtje!


Een mascara die me erg goed is bevallen : de Catrice Better than false lashes Volume mascara! Ik had nooit gedacht dat deze mascara me zou bevallen omdat het borsteltje echt énorm groot is. Toch geeft deze mascara mijn wimpers een heel mooie look en ik zou hem dan ook zeker aanraden!


Eén van mijn favoriete drugstore foundation : de Bourjois Healthy Mix Foundation. De Bourjois foundations zijn sowieso te vinden in mijn everyday make-up bakje, en deze is op dit moment mijn favoriet!


Het review van dit NYC palletje konden jullie onlangs nog lezen op mijn blog. Dit palletje behoort tot de Individual Eyes Custom Compact collectie (deze heeft de kleur "Smokey Blues"), en zoals jullie kunnen zien, heb ik het palletje voor blauwe ogen. Ik vind de kleurselectie heel goed in dit palletje. Ook zit er een primer en cream illumator bij, en dat maakt dit palletje top om mee te nemen op reis.


Deze blushes van Catrice vind ik ook heel goed meevallen. Dit is een hele mooie peachy kleur die echt ideaal is om elke dag te dragen en geschikt is om met veel verschillende ooglooks te combineren.

Mijn favoriete undereye concealer : de Maybelline Instant Age The Eraser Eye concealer! Deze frist je gezicht helemaal op en doet je stiekem veel wakkerder lijken dan je werkelijk bent.


 In de linkse hoek vind je mijn favoriete blush van het moment : de Essence Silky Touch Blush in de kleur "Life's a cherry". Dit is een hele mooie, goed gepigmenteerde koraalkleurige blush met zilveren shimmer. Ideaal voor deze lente en zomer!


En wat zijn jouw favoriete drugstore producten?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

6 reacties

 1. wat een prachtige producten!! ik wil de catrice lipsticks nog heel graag een keer proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn favoriete drogisterij product is ook zeker een Catrice lipstick: Matt-erial Girl. Dit is echt mijn meest favoriete lipstick ever!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hem toevallig vandaag ook gedragen, inderdaad een supermooie kleur!

   Verwijderen
 3. die mascara heb ik ook maar nog niet gebruikt! klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke site heb je hoor. En leuk om een belgje te zien. Ik volg je :).

  BeantwoordenVerwijderen