Favoriete blushes van het moment!

Ooh blush, ik hou van jou! Het is een liefde die maar de laatste paar maanden gegroeid is, maar ho wat maakt blush toch een groot verschil. Je ziet er direct een stuk levendiger uit. Benieuwd welke 3 blushes momenteel bovenaan mijn lijstje staan? Lees dan snel even verder!ELF blush "Tickled Pink"

Ik verbaas me er nog steeds over hoe multifunctioneel deze blush wel is. Je kan hem werkelijk bij elke look dragen. Hij is heel mooi neutraal van kleur met een zilveren shimmer erdoorheen. De shimmer is heel subtiel, dus je kan er nog wel je favoriete highlighter bij dragen. Prijskaartje : €4,00 , een koopje dus!

Zoals je kan zien, goed gebruikt! ;)

Bourjois poederblush "Rose coup de foudre"

Hier schreef ik onlangs een uitgebreide review van. Ik wandelde eigenlijk altijd voorbij de blushes van Bourjois, waarschijnlijk omdat hun verpakking niet zo spannend was. Nee, de verpakking misschien niet, maar de inhoud wel! Dit is een hele mooie peachy , oranje kleur met een mooie gouden shimmer erdoorheen. Hij is énorm gepigmenteerd, dus pas wel een beetje op wanneer je hem aanbrengt!


The Balm blush "Houndstooth"

Oh boy! Is dit geen beauty? Dit is een hele mooie medium roze kleur met heel veel pigment, je moet dus wel wat oppassen wanneer je deze aanbrengt. Deze blush is iets prijziger, maar de verpakking is dan ook super cute, en het product zelf is ronduit fantastisch!En wat zijn jouw favoriete blushes?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties