Tag : Bloggerslife!

Ik wil terug meer tags gaan doen, je leert er de personen achter de blog beter mee kennen en bovendien zijn ze gewoon heel erg leuk om in te vullen. De laatste tijd doet de "Bloggerslife TAG" de ronde, dus is het vandaag tijd om deze in te vullen! Benieuwd? Lees dan snel even verder!Hoe lang blog je al?

Ik blog sinds september 2012, maar deed het in het begin niet heel intensief. Sinds juli vorig jaar blog ik elke dag.

Wat vind je het leukste aan bloggen?

Ik heb altijd heel graag dingen geschreven. Wat begon met kleine fictieverhaaltjes vroeger is uitgegroeid tot dit. Daarenboven vind ik het heerlijk als de productfoto's goed lukken en lees ik heel graag jullie reacties.

Wat vind je het minst leuk aan bloggen?

De momenten waarop je even geen inspiratie hebt. Maar uiteindelijk, als je eens je kleerkast of je make-up stash opent, valt er je altijd wel iets te binnen.

Hoeveel reacties krijg je gemiddeld per artikel?

Hoh, er is niet echt een vast aantal. Het is heel erg afhankelijk van het onderwerp van het artikel.

Wat voor camera gebruik je?

Zoals zovelen, gebruik ik ook de Canon EOS 600D met de 18-55 mm kitlens. Heerlijke camera en heb er nog geen minuut spijt van gehad!

Welk product vind je het leukste om te fotograferen?

Oogschaduws fotograferen meestal het beste , dus die zijn vaak ook het leukst om te fotograferen. Ook lipsticks vind ik toffe producten om op de foto te zetten omdat je ze op leuke, verschillende manieren kan fotograferen.

Welk product vind je het minst leuk om te fotograferen?

Sowieso nagellakjes, en dan bedoel ik het flesje. Er is altijd wel iets aan de foto's wat mij niet aanstaat.

Heb je je lay-out zelf gemaakt?

Jep. Zoals jullie kunnen zien heb ik deze week de lay-out wat gewijzigd. Ik vond de bordeaux kleuren net iets te zwaar, dus nu ziet de blog er een stuk lichter uit. Stiekem zou ik ze graag nog iets professioneler willen, maar dat komt nog wel een keertje.

Heb je visitekaartjes? Zo ja, heb je ze zelf gemaakt?

Ik heb er wel eens een keertje 1 ontworpen, maar ik heb ze eigenlijk nooit laten drukken. Aangezien ik nog geen events heb bijgewoond (ik blog nog maar een 7 maanden "echt"), heb ik ze ook nog niet nodig gehad.

Hoeveel bloggers heb je al in het echt ontmoet?

Tot nu toe nog geen. Om eerlijk te zijn ken ik niet veel bloggers die uit de buurt komen. Ik baal er langs een kant wel van, want dat zijn de enige personen die volop snappen wat ik elke dag hier doe :).

Naar hoeveel events ben je geweest?

Heel zielig, maar tot nu toe nog geen. In België wordt er ook totaal niet zoveel met bloggers gewerkt of aandacht aan bestaat , tenzij je tot 1 van de grotere behoort. Dus Belgische bedrijven : maak er maar werk van ;) . Langs een kant kan ik dat nog niet verwachten, aangezien de samenwerkingen de laatste tijd maar goed beginnen te lopen, waarvoor dank!

Hoeveel artikelen staan er online?

Op het moment waar ik dit artikel schrijf, zijn er 322 artikels gepubliceerd.

Hoeveel filmpjes heb je al gemaakt?

Ik denk een stuk of 50 ongeveer. Ik vind het heel leuk om te doen, al blijft het soms een beetje awkward aanvoelen om tegen een camera te praten. 


Zo, dit was de tag! Ik hoop dat jullie hem fijn vonden om te lezen!
Tot de volgende!,
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties