Review: Lush Lipscrub "Bubblegum"

De allombekende lipscrub van Lush: Bubblegum. Al veel over gehoord, maar hiervoor nog nooit uitgeprobeerd. Een gat in mijn beautyculture zou je kunnen zeggen. Toen ik naar het Lush event ging,  besloot ik toch maar deze lipscrub mee te nemen om te kijken of hij de hype waard is. Benieuwd? Lees dan snel even verder!Je kent het wel, enorme droge lippen, last van velletjes en je lipstick ziet er niet uit. Nu kan je zoveel lippenbalsem smeren als je wil, van die droge velletjes raak je toch niet zomaar vanaf. Een lipscrub kan daarbij helpen.


Eigenlijk bestaat een lipscrub voor het grootste deel uit suikerkorreltjes die dan schuren tegen je lippen bij het aanbrengen , waardoor de velletjes en dode huidcellen verdwijnen. Bij deze lipscrub van Lush zijn de ingrediënten vrij natuurlijk, het product is gelabeld met het symbooltje "Vegan".


Toen ik het de eerste keer aanbracht, schrok ik ervan hoe brokkelig deze lipscrub was. Op de een of andere manier had ik hem iets vettiger en homogeen verwacht. Dat doet niets af van het feit dat deze scrub heerlijk aanvoelt op de lippen (én heerlijk smaakt!).

Ik scrub een 30 seconden lang het product over mijn lippen en breng dan een royale laag Honeymania lippenbalsem van The Body Shop aan.
De volgende ochtend voelen mijn lippen heerlijk zacht aan, én zijn ze helemaal lipstick-proof!

Je kan dus wel zeggen dat ik tevreden ben over deze lipscrub. Het enige wat mij wat tegenhoudt, is de prijs : €9,95. Als je kijkt naar de ingrediënten en weet dat je dit product makkelijk zelf kan maken, is het misschien wat een hoge prijs voor dit product. Het is eigenlijk meer iets dat je koopt voor de leuke kleur en smaak én omdat het van Lush is en net iets luxueuzer aanvoelt dan een zelfgemaakte lipscrub.


Bedankt voor het lezen iedereen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties

  1. Deze ga ik ook kopen in Aken (voorlopig mag ik niets kopen, ben een spending ban aan het doen :p)! Ik heb hem nu in popcorn, maar deze is al vrij oud en ondertussen uitgedroogd helaas :(

    BeantwoordenVerwijderen