First impressions : Orly Smart Gels gelnagellak remover!

Je gelnagellak eraf halen, soms is het een echte ramp. Gewone aceton, dat blijkt bij mij blijkbaar niet echt zijn werk te doen. Enkele weken geleden zag ik deze set van Orly staan : een remover + sponsjes. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!


Orly Smart gels remover!

Pure aceton leek voor mij niet te werken. Ik mocht mijn nagels zo lang weken als ik wou, ik kreeg er nooit niet alles af, en bij het prutsen beschadigde ik mijn nagel hoogstwaarschijnlijk ook nog eens. Ik besloot dat het gedaan moest zijn en kocht deze remover. Deze bevat ook aceton, maar is nog gemengd met enkele andere bestanddelen waardoor het waarschijnlijk beter werkt.

De bedoeling is dat je deze remover op de stukjes schuim aanbrengt die in het doosje zitten (je krijgt hier 20 schuimpjes). Deze schuimpjes zitten in een klein plastic zakje waar je dan je vinger kan instoppen. Enkele dingen die me opvielen : 
  • jammer genoeg stinkt deze remover even erg als alle andere nagellakremovers. Ik had niet anders verwacht, maar een lekker ruikende remover uitvinden, dat is nog eens een gat in de markt!
  • De gel weekt er sneller af. Na een 7-tal minuutjes zag ik dat de gelnagellak al goed begon te lossen aan de randjes. Yes!
  • Toen ik mijn schrapertje nam moest ik eigenlijk vrij weinig moeite doen om de gelnagellak eraf te schrapen. De laagjes kwamen mooi mee en bovendien beschadigde ik nu mijn nagels niet zo.

So far, so good. Eigenlijk ben ik heel erg te spreken over deze set van Orly. Het werkt voor mij beter dan pure aceton en de "zilverpapier" wikkeltjes van Sensationail
Enige bummer is de prijs. Ik geloof dat je voor de beide producten elk een 9 euro betaald. Als je rekent dat er 20 schuimpjes in het doosje zitten, is het wel een dure grap. Een tip : gebruik 5 schuimpjes per keer en neem er de lak mee af van je beide handen, dat werkt prima!

Besluit

Ik ben dus heel erg te spreken over deze producten van Orly, maar de prijs vind ik toch een heel obstakel. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties