Review : Rimmel Glameyes HD Eyeshadow "Brixton Brown" + look!

Rimmel oogschaduw : zijn ze gepigmenteerd of niet? Dat is zowat dé vraag die ik mij stel wanneer ik  hun oogschaduws in mijn handen heb. Een palletje van een aantal jaar geleden was 0,0 gepigmenteerd, een mono oogschaduw van vorig jaar was dan weer dik oké. Benieuwd hoe het met dit palletje is uitgedraaid? Lees dan snel even verder!


Verpakking

De verpakking is vrij eenvoudig. Het zit in de standaard plastic verpakking. Waarvan we Rimmel natuurlijk kennen is hun symbool : het kroontje.

Werking

Natuurlijk is het nog altijd de inhoud die telt. In dit doosje zitten 5 hele mooie neutrale oogschaduws, waarbij de middelste kleur er echt wel uitspringt: het is een mooie roestkleur , wat heel erg mooi past bij blauwe ogen. Over het algemeen vind ik het echt mooie kleuren en zou het een mooi everyday doosje kunnen zijn.
Op de swatches kan je zien dat de kleurtjes vrij goed gepigmenteerd zijn, alleen het lichtbruine, taupe kleurtje valt wat tegen. Ik moest toch een paar keer erin dippen om deze kleur te bekomen. Het best gepigmenteerd zijn de highlighter kleur en de rusty kleur.


Besluit

Ik zou dit palletje zeker aanraden, omdat ik het over het algemeen toch goed vind werken. Had het taupe kleurtje beter gepigmenteerd geweest, was het helemaal top geweest. De kleurtjes blenden gemakkelijk en zijn niet te kruimelig. 

LookBedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

8 reacties

 1. Ik vind het wel mooie kleuren alleen je ziet er bijna niks van op het oog.. XO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat komt omdat ik alleen de lichtste kleuren in het palletje heb gebruikt, met name de highlighter kleur en de roeste kleur, met een heel klein beetje van de donkerbruine kleur in de arcadeboog. :)

   Verwijderen
 2. mooi palette! en die foto's van jou zijn erg mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurencombi en mooie look :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, mooie foto's! Ik ben je nieuwste volger op Bloglovin, hoop dat je mijn blog ook leuk vindt!

  Liefs,

  Noor
  http://queenofjetlags.com

  BeantwoordenVerwijderen