Make-up look : wearable grunge !

Ik hou van een nette make-uplook, maar geef toe : meer een grungy feel heeft ook wel iets. Toen ik enkel wat mascara had aangebracht en de Kate Moss 107 lipstick, dacht ik : Hier kan ik zoveel meer mee. Vandaag : een grungy make-up look!
Ik zeg "draagbare" look, omdat je deze echt kunt dragen , je kan ermee buitenkomen zeg maar. Dikwijls zie je bij grungy make-up looks, dat de kleuren heel erg worden "uitgesmoked". Dat is heel erg mooi, maar omdat ik deze look ook zo wil dragen, ben ik gegaan voor een donkerrode lipstick en een iets minder smokey ooglook.

Gezicht : 

  • Etude House Precious Mineral BB cream
  • Maybelline anti-age the erase eye concealer + Catrice camouflage concealer
  • Catrice peachy blush
  • Sleek face contour kit (enkel wat bronzer!)

Ogen : 

Om aan de look te starten hebben we eerst oogschaduwbasis nodig. Ik gebruikte de Essence I Love Stage oogschaduwbasis. Daarna nam ik de middelste kleur van het Rimmel "Brixton Brown" pallet, en ging er eerst lichtjes mee over het hele bewegend ooglid. Daarna bracht ik er nog een extra laagje aan op de buitenste helft van het oog, zodat het daar iets intenser is.


In de crease bracht ik wat van de bruine kleur linksonder in het palletje aan , en een tikje van de brons kleur uit het Sleek "Oh so special" pallet. (derde linksonder)


Om de ogen nog iets te definiëren, bracht ik wat van dezelfde donkerbruine kleur uit het Rimmel palletje  bij mijn bovenste wimperrand aan en van de roestkleur onder mijn oog. Als laatste stap nam ik een bronzy oogpotlood en bracht dat aan op mijn waterlijn. 
Mascara : Max Factor Clump Defy mascara. Mijn wenkbrauwen heb ik zoals altijd ingevuld met mijn Rimmel Professional Eyebrow Pencil in de kleur Hazel en daarna alles op z'n plaats gezet met de Essence wenkbrauwgel.

Lippen

De mooiste rode lipstick ooit : Kate Moss in de kleur 107.Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties