WINACTIE: Tanya Burr lipgloss "Afternoon Tea"! (gesloten)

Gisteren kon je mijn review lezen van de Tanya Burr lipgloss in de kleur "Exotic Pink", en dan weet je ook dat ik er verzot op ben. Ondertussen zijn alle producten van deze lijn al eens uitverkocht geweest op feelunique.com . Daarom heb ik vandaag voor jullie een surprise! Je kan het lipglossje winnen in de kleur "Afternoon Tea" , een supermooi neutraal roos kleurtje.  Benieuwd hoe je deze beauty kan winnen? Lees dan snel even verder!Eigenlijk is het heel simpel : volg mijn blog op Bloglovin'!
Natuurlijk zijn er enkele manieren om een extra kans te krijgen:

En natuurlijk moet je hieronder achterlaten dat je meedoet, anders kan ik je niet registreren als deelnemer.

Deze winactie loopt vanaf vandaag (20 februari) tot 6 maart , 2 weekjes dus. Op 6 maart kies ik een winnaar en die contacteer ik dan. Wanneer de winnaar niet antwoordt binnen de 2 dagen, kies ik iemand anders uit.

Ik zou zeggen : HEEL VEEL SUCCES ALLEMAAAAL!

Bedankt voor het bezoekje en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?


Share:

14 reacties

 1. Ik doe mee ! Superleuke winactie en ik volg je al op blioglovin. Ik ga je ook op twitter volgen wat dat deed ik nog niet dacht ik. Verder hele leuke winactie helaas heb ik in duitsland geen wifi dus hoop ik dat ik in die twee dagen zou kunnen reageren ik zot namelijk de hele week in duitsland maar ik ga het gewoon proberen want niet gegooid is altijid mis ofzoiets hahax

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf, ik doe mee! Ik volg je op bloglovin. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uiteraard volg ik je al overal op en deze kleur lijkt mij ook wel heel mooi, dus ik doe mee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave winactie! Ik doe graag mee! Ik volg je op Bloglovin', heb dit bericht geliked en volg je op Twitter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik doe mee :). Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked. Ook ben ik geabonneerd op je kanaal en volg ik je op twitter :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk! Ik ben echt benieuwd naar deze lijn! Ik doe graag mee en volg je op bloglovin (beautyding), veel succes! Emharing@ziggo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw zo tof! Ik dacht dat ik jou al volgde via Bloglovin' maar blijkbaar toch nog niet (nu wel dus!). Ook volg ik jou via twitter (@marykejane) en via youtube (marykejane) ! Ik hoop echt zo hard dat ik deze win !!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil doodgraag een Tanya Burr lipgloss uitproberen!
  Ik volg je op Bloglovin' & Twitter (itshannelore) :)
  Veel succes allemaal!

  ~ Hannelore

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hoi ik doe mee en wil super graag winnen ik heb die kleur nog niet (hint)

  groetjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe niet mee, zou het graag winnen maar nude kleuren staan mij niet. Succes iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie lipgloss! Ik denk dat deze me mooi zou staan.
  - Ik volg je op Bloglovin en ben de 5e liker
  - Ik volg je op Twitter onder naam @Arianne_vLierop
  - Ik volg je op YouTube onder naam Arianne van Lierop
  - Mijn email adres is arianne731@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuk :) Ik had je review al gelezen dus ik ben enthousiast!
  Volgens mij is dit echt de perfecte kleur
  Ik volg je op bloglovin (riannx), twitter (riannx2011) en youtube (rianne)
  Mijn email is riannearts@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik doe graaag mee liefs nailsbyfml@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik doe graag mee , ik volg je op bloglovin :D ( inez_v_l@hotmail.com )

  BeantwoordenVerwijderen