Face of the day: Spring fever!

Ik zat dit weekend wat te spelen met mijn Sleek "Oh so special" pallet. Sowieso is dit 1 van mijn meest gebruikte palettes ooit. Hierin zit er een hele aparte peachy-roze kleur en ik besloot daar vandaag een look mee te maken! Benieuwd? Lees dan snel even verder!

Als eerste heb ik de peachy-roze kleur aangebracht op mijn gehele ooglid. Omdat dit een vrij gevaarlijke kleur is (het kan lijken alsof je gehuild hebt), is het nodig om de rest van de ooglook je ogen wat meer te doen definiëren. Daarom heb ik een matte, bruine kleur (de peachy kleur is trouwens ook volledig mat), in de arcadeboog aangebracht. Je mag deze kleur uiteraard wat uitblenden, maar niet te veel.Om de ogen nog iets meer te definiëren heb ik een fijn zwart lijntje aangebracht op mijn bovenste wimperrand met de zwarte oogschaduw uit het pallet. Deze zwarte oogschaduw is heel mooi gepigmenteerd.

(excuseer mijn wenkbrauw, ik laat ze een beetje bijgroeien omdat ze anders te fijntjes worden ;) )Bronzer: mijn favoriet van het moment , mijn Rimmel Natural Bronzer in de kleur "Sun Bronze". Deze heb ik héél lichtjes aangebracht bij de contouren van mijn gezicht. Ik wou de rest van het gezicht vrij neutraal houden, aangezien de ogen en de lippen vrij fel zijn.

Als blush heb ik een mengeling van een peachy blush van Catrice gebruikt en een snuifje van mijn Essence Soft Touch blush in de kleur "Life's a cherry" (Looooooove this blush !).

Mijn favoriete lipstick van het moment: Catrice Ultimate Colour lipstick in de kleur "Pinkadilly Circus"!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties