Beauty trends lente/zomer 2014 + suggesties!

Als je het mij vraagt : koraal. Dat is voor mij dé lipkleur voor de lente/zomer 2014, samen met knalroos en natuurlijk, rode kleuren. Koraalkleur heb ik veel gezien in magazines de laatste tijd, in Youtube tutorials, noem maar op.  En wat zijn enkele andere trends op beautygebied? Benieuwd wat mijn favorieten van het moment zijn? Lees dan snel even verder!

Als eerste valt me op dat de ogen vrij neutraal worden gehouden. Een hele grote trend deze periode wordt de bronzy , bruine ooglook, zoals ik hem getoond heb in mijn "Spring make-up look" van gisteren.  Op zoek naar de ideale bronzy ooglook zonder al te veel geld uit te geven? Gebruik gewoon je bronzer! Gaat ook perfect.

Winged liner blijft een score. Het is ook zo handig! Je kan het combineren met je favoriete ooglook, of gewoon op zich dragen met een vleugje mascara.

Glowy skin blijft echt een toppertje. Highlighter is dan ook 1 van mijn favoriete make-up items en ik blijf steeds teruggrijpen naar mijn Sleek Face Contour kit.

Coral everything! Koraalkleurige blush en lipstick is echt hot voor S/S '14. Mijn favoriet op gebied van lipstick : Max Factor "Bewitching Coral".


Favoriete koraal kleurige blush van dit moment is een echte budget topper : de Essence Silky Blush in de kleur "Life's a cherry".

Wat zijn jouw favoriete trends voor dit seizoen? Laat het zeker even achter in de reacties!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties