Valentijnsmake-up en outfit!

Valentijn komt stilaan dichterbij, en ook heeft niet iedereen de partner om het mee te vieren (waaronder ik), ons een beetje opsmukken kan nooit kwaad. Ik heb een neutrale , lieflijke make-up look voorzien en een snoezige outfit. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Valentijns make-up!

Ik heb het héél zacht en natuurlijk gehouden. Wanneer je een date hebt of wat dan ook wil je er niet uitzien alsof je een dikke laag make-up hebt opgesmeerd. 


Gezicht : Ik heb hiervoor de Etude House bright fit BB cream gebruikt. Als je weet dat je veel foto's gaat nemen, gebruik dan een foundation zonder SPF in plaats van de BB cream. Ik heb heel lichtjes wat bronzer en highlighter aangebracht (beiden uit het Sleek Face contour kitte). Als blush heb ik MAC "Pink Swoon" gebruikt, een hele lieve roze blush , helemaal mat. 

Ogen : 

Voor de oogschaduw heb ik 1 palletje gebruikt, namelijk het Maybelline oogschaduwpalletje in de kleur "Vivids Plum", deze heeft hele mooie roze en paarse kleurtjes erin, ideaal dus voor deze look. Ik bracht de lichtroze kleur aan op het bewegend ooglid en een paars-taupe kleur in de crease. Daarna heb ik nog een heel klein beetje van de taupe kleur aangebracht onder mijn ogen en een nude eyeliner op de waterlijn. Mascara : mijn favoriet van het moment, namelijk de Max Factor clump defy mascara.Lippen : Op de foto zie je het nauwelijks omdat ik zo'n lichte kleur gebruikt heb. Ik gebruikte de Bourjois shine edition lipstick in de kleur "Oh my doll", een bijna transparante lichtroze kleur. (excuses voor de velletjes op mijn lippen, ze lijden erg onder het koude weer).

Valentijnsoutfit!


Het originele idee was om deze outfit buiten te fotograferen, maar door de hevige wind en de regen is dat jammer genoeg niet gelukt. Toch heb ik enkele kiekjes genomen die de outfit wat moeten verduidelijken : 


armbandjes : links Six en rechts Kruidvat

Broek : Vero Moda ; Blouse : Zara ; Cardigan : H&M!

Zo, dit was mijn Valentijnsmake-up en outfit! Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

3 reacties