Spring Fashion wish list!

Laat ons even dat druilerige winterweer vergeten en ons verheugen op de lente! Onze fashionpapillen hebben ook hun nodige voeding nodig , dus ben ik even gaan rondneuzen op de site van boohoo. Boohoo is voor mij dé fashion webshop als het aankomt op het opdoen van inspiratie : ze hebben veel verschillende stijlen aan betaalbare prijzen. Benieuwd wat er op dit moment op mijn wishlist staat? Lees dan snel even verder!High waisted skinny jeans!

Dit is een kledingstuk dat ik al zoooo lang in mijn kleerkast wil hebben! Maar jammer genoeg vind ik altijd wel iets dat me niet volledig aanstaat. Deze broek echter, ziet er heel erg mooi uit , en ik kan me nu al inbeelden dat het heel mooi zou staan met een blouse met bloemen op en een losse cardigan.Peplum Top!

Ik ben waarschijnlijk de laatste persoon die geen peplum top bezit. Welnu, ik kwam dit exemplaar tegen op de site en waaaauw, deze spreekt me direct aan!


Losse cardigan!

Geef toe, deze batwing cardigan schreeuwt toch lente uit?


Printed legging!

Leggings met een drukke print op zijn de laatste tijd enorm in de mode. Deze heeft een prachtige bloemenprint en zou ik heel graag dragen in de lente!


Studded loafers!

Geloof het of niet, maar ik heb nog nooit een paar loafers gehad. Heel raar eigenlijk, want ze zijn toch al een tijdje in de mode. Deze hebben een mooie beige kleur en de studs maken het net dat tikkeltje stoerder.


En wat zijn jouw favoriete trends voor deze lente en zomer?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

2 reacties