Waar ga ik graag beauty shoppen?

Ik heb zo mijn vaste stekjes waar ik eens passeer bij mijn zoveelste shopronde. Beautyblogger zijnde, zijn dat vooral uiteraard vooral beauty winkels. Benieuwd wat mijn favorieten zijn? Lees dan snel even verder!



1. Kruidvat

Waarschijnlijk de minst originele winkel om mee te beginnen, maar geef toe, jij stapt er toch ook wel eens binnen? Eerst en vooral bieden ze er exclusief Catrice en Essence aan. Hoe graag ik mezelf een paar keer per jaar ook verwen met eens een luxere lipstick of foundation, er gaat toch niks boven een goed budget merk waarvan de producten ook nog eens kwalitatief goed zijn. 


Ik moet zeggen dat ik op dat gebied meer neig naar de Catrice producten dan de Essence producten, maar dat is natuurlijk iedereen zijn persoonlijke mening.

2. iU

iU is een winkel waar je vooral apothekersmerken vindt. Dan spreek ik over merken zoals Bioderma, Vichy, La Roche Posay. Ik ben inmiddels verknocht aan mijn micellair water van Bioderma en mijn La Roche Posay Nutritic dagcrème. Ook hebben ze de merken Caudalie en Nuxe in hun gamma, en die hebben toch ook wel pareltjes in hun assortiment. 

3. Di

Kruidvat is fantastisch, maar de helft van de keren dat ik ga zijn er nauwelijks testers beschikbaar, of zijn de producten bedoeld voor verkoop al opengeprutst. Die problemen heb je minder bij Di. Het is net allemaal iets netter, iets cleaner. Ook vind je er merken als Roger & Gallet en Sinful Colors.




4. Lush

Natuurlijk kan je deze tempel van lekkere geuren niet vergeten. Wanneer je buitenkomt, ruik je helemaal naar de talloze douchegels die je hebt uitgeprobeerd, crèmes en bruisballen. Het leukste vind ik gewoon de productjes afschuimen en er eens aan ruiken. De leuke motiefjes van de bruisballen en andere leuke verpakkingen maken je instant happy.


En wat is jouw favoriete beauty winkel?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties

  1. Leuk artikel! Ik vind de Kruidvat en Lush ook heel leuk en verder shop ik ook graag online en bij the Body Shop :)

    BeantwoordenVerwijderen