NOTD + Review : Essence Sparkle Sand Effect "Hello Rosy"

Eindelijk heb ik de nieuwe producten van Essence en Catrice kunnen bemachtigen (een shoplog komt er binnenkort aan!). Ik was al grote fan van de Sparkle Sand Effect lakjes van Essence en nu hebben ze een nieuw kleurtje in het assortiment: "Hello Rosy". Vandaar heb ik vandaag voor jullie deze NOTD + Review!


Review Essence Sparkle Sand Effect "Hello Rosy"


"Hello Rosy" is een enorm schattig lichtroos kleurtje met rode glitters erin. Indien hij vroeger was uitgekomen, zou het een perfect nagellakje voor Valentijnsdag geweest zijn. De Sparkle Sand Effect lakjes zijn de goedkope dupes voor de OPI Liquid Sand nagellakjes. Deze laatste heb ik nooit uitgeprobeerd, gezien het dure prijskaartje. Geef mij maar een budget variant!
Dit lakje dekt volledig met 2 laagjes, en indien je haast hebt , zou 1 laagje ook al volstaan. Deze feitjes maken dit lakje het beste Sparkle Sand Effect lakje van de 3 die ik nu uitgeprobeerd heb.
Sommige mensen zeggen dat het "Liquid Sand"-effect vrij miniem is bij deze lakjes, maar daar ben ik het helemaal niet mee eens!


Het borsteltje heeft een aangename breedte, waardoor je makkelijk en snel je nagels kan lakken. Om heel eerlijk te zijn, dit zijn de enige lakjes waarmee niet de helft van mijn vingers vol hangt met nagellak. 

Swatches 


Deze foto is gemaakt met mijn smartphone, best goed, toch?

Ik vind dit lakje heel erg mooi. Het is het ideale, schattige roze kleur , met een leuke twist!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

3 reacties

  1. Wat een leuk lakje, zeker als er wat licht op schijnt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mwah ik vind hem niet zo heel erg leuk, doet me een beetje aan kinderyoghurt denken hahah!

    BeantwoordenVerwijderen