Personal update, bloggen en filmpjes!

Het is weer een heel tijdje geleden dat ik nog een personal update heb gedaan, maar ik vond het toch weer eens tijd. Benieuwd wat er op dit moment me allemaal over komt en nog staat de gebeuren? Lees dan snel even verder!
Het tweede semester van dit academiejaar is eindelijk begonnen, en dat betekent nog 4 maandjes keihard doorbijten. Omdat ik mijn herexamens toch wil beperken, moet ik even alles op alles zetten en zijn bloggen en school de enige 2 dingen zijn waar ik me op dit moment mee ga en kan bezighouden.

De laatste tijd gaat het bloggen heel lekker, de bezoekers stijgen, de artikels worden meer bekeken. Heel erg bedankt jongens, dat doet echt deugd! De filmpjes liggen nu een weekje stil, omdat de eerste week van het tweede semester enorm druk was, maar dit weekend ga ik er weer tegenaan. Ik heb een shoplog klaarstaan, een opgemaakt filmpje, en een look, dus be prepared!

Wat me de laatste tijd meer en meer interesseert? Fashion! Ik vond het altijd al heel fascinerend , maar ik ben me er de laatste weken meer in gaan verdiepen, ben meer fashionbloggers gaan volgen en ben niet weg te slaan van lookbook.nu . Hebben jullie nog suggesties? Laat ze dan zeker achter in de reacties!

Ook lijkt het me leuk een Q&A te doen, jullie stellen me vragen en ik zal erop antwoorden. Zo leren jullie me beter kennen via vragen die je zelf gesteld hebt. Vind je dat een leuk idee , laat het dan ook zeker even weten!

Zo, dan was dit het alweer voor deze keer!
Bedankt voor het lezen en tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties