5 x Party Dresses!

De eindejaarsfeesten komen nu snel dichterbij en we zijn allemaal op zoek naar dat ene leuke jurkje. Nu heb ik ondertussen al dé perfecte blouse gevonden, maar een leuk jurkje komt natuurlijk altijd van pas. Vandaag toon ik jullie 10 leuke jurkjes die direct mijn aandacht trokken. Lees je even mee?


tips party dresses

Dit prachtige kanten jurkje vind je bij Close-Up. Ik heb het zelf ook gepast en was er helemaal weg van. Natuurlijk heb ik dan nu spijt dat ik het niet gekocht heb, maar het blijft natuurlijk een prachtig item!

tips party dresses

Dezelfde webshop heeft ook dit prachtige jurkje in het assortiment. Tja, ik heb nu eenmaal iets met de kleur zwart en kant, de combinatie is zo classy! Dit jurkje is net iets subtieler en heeft langere mouwtjes!

tips party dresses


Pailletten zijn een hele grote trend dit seizoen en dit jurkje van Boohoo sluit daar perfect bij aan. Het is natuurlijk vrij opvallend, maar ik vind het wel enorm leuk voor de feestdagen!

tips party dresses

Een jurkje moet natuurlijk niet altijd kort zijn. Deze midi-jurk staat heel feestelijk, maar tegelijk ook heel chique. Het is zo'n jurk dat je zeker en vast kan dragen tijdens de eindejaarsfeesten, maar ook voor een andere formele gelegenheid!

tips party dresses


Bij het woord Kerstmis denk je natuurlijk direct aan de kleuren bordeaux, donkergroen,.. Op de webshop van Asos vond ik dit prachtige velours jurkje in een bordeaux kleur. Het staat heel leuk en de specialere stof maakt het ook wat interessanter. 

tips party dresses


Heb jij al een jurkje gevonden voor de eindejaarsfeesten? 

Share:

5 reacties

 1. mooie jurkjes!
  zitten er een paar hele mooie bij, vooral die met kant

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die midi jurk vind ik prachitg! Alleen vind ik dat het pas mooi is als je enorm lang bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh gee, Ik ben instant verliefd geworden op die eerste twee! Wow beauties!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kleedjes. Ik kocht mijn kerstkleed een weekje terug bij de h&m

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yay voor Close*Up! Ik ben blij dat ik er deze maand niet meer kon gaan werken door het studeren want het blijft toch moeilijk om niet iedere week dingen te passen en te kopen. Het tweede kleedje is mijn favoriet, lange kanten mouwen vind ik echt zó mooi! Helaas heb ik al te veel zwarte kleedjes dus daarom probeer ik er dit jaar geen te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen