Happy Holidays. (Update)

Het is een hele tijd geleden dat er een post verscheen, maar ik ben terug en dat is het belangrijkste. Ik realiseer me nu dat het voor mij heel moeilijk zou zijn om zonder mijn blog en Youtube te leven op dit moment, het is m'n kleine baby, weet je! Ondertussen is Kerstmis bijna achter de rug, het is vandaag tweede Kerstdag, en ik wil toch even een babbeltje met jullie slaan. Lees je even mee?


Ik heb het de laatste dagen echt énorm druk met mijn voorbereiding voor de examens. Nu, ik wil deze keer echt heel goed slagen en niet zoals de vorige jaren, heel eerlijk, half werk leveren. Het is heel belangrijk voor me en hoe goed ik me ook had voorbereid en vooruit had geschreven, het was blijkbaar niet helemaal voldoende. Vandaag heb ik echter heel wat foto's genomen en kan ik er weer even tegen! Youtube zal nog niet voor direct zijn, het zal er maar van komen wanneer ik eens een tweetal uurtjes op overschot heb én het licht goed zit.


Ooh, wat is Kerstmis toch een leuk feest! Het is zo gezellig en cosy. Heel eerlijk vieren wij het gewoon met ons eigen gezin, ik met mijn mama, papa en de hond, en drinken wij wat lekkers en eten ons een foodcoma. Ik ben niet echt van het écht feesten, mij zul je op oudjaar dan ook niet in de discotheek tegenkomen. Hoe heb jij Kerst gevierd dit jaar?


Voor de rest gaat het eigenlijk vrij goed met mij. Ik heb nog steeds wat last van mijn "angst-problemen", maar daar moet ik maar wat mee leren leven op dagdagelijkse basis.

Er komen, beloofd, weer meerdere blogs online en ik hoop jullie terug dagelijks te kunnen updaten. Jeej voor het eens snel verwerken van een vak en enkele uurtjes over hebben om blogfoto's te nemen!

Share:

2 reacties

  1. Veel succes met je examens alvast! Ik zit in hetzelfde schuitje! :p Wij vierden kerst ook thuis maar met wat meer familie! En ik ben ook niet zo'n feester dus wij gaan met nieuwjaar met vrienden uiteten! ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fien alvast heel erg veel succes met je examens! Ik moet ook nog een dikke week op mijn tanden bijten en dan ben ik er hopelijk eindelijk echt vanaf! Dus echt vieren zat er voor mij dit jaar niet in... Wel kerstavond thuis met het gezin en eten natuurlijk, maar kerstdag zelf gewoon aan mijn thesis gewerkt... En mijn nieuwjaar gaat dat eigenlijk helemaal hetzelfde zijn aangezien komende zondag middernacht mijn deadline is :-)
    Ik hoop dat je "angst-problemen" niet te erg zijn! Als het over de examens gaat moet je je er echt geen zorgen over maken! Jou kennende komt dat helemaal in orde! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen