Waarom: lipliner!

Lippotlood, het is iets wat velen in hun stash hebben maar misschien weinig of niet gebruiken. Ik was tot voor kort ook zo iemand. Want, hé, je hebt toch al kleur en vorm genoeg met alleen een lipstick,...of,..had ik het nu helemaal mis? Vandaag vertel ik jullie waarom een lippotlood gebruiken toch een goed idee is. Benieuwd? Lees dan even mee!

waarom lippotlood gebruiken


 • In de eerste plaats kan je met een lippotlood de vorm van je lippen wat manipuleren. Mijn onderlip is bijvoorbeeld aan de linkerkant minder goed gedefinieerd dan aan de rechterkant, waardoor die liplijn er wat wonky kan uitzien. Een extra goed lijntje aan de linkerkant en ik heb terug een goeie vorm!
 • Je kan de vorm handhaven, maar je kan natuurlijk ook altijd een stapje verder gaan. We kennen allemaal het Kylie Jenner verhaal, maar die look moet je écht staan. Over je eigen liplijn gaan om je lippen groter te doen lijken loopt zelden goed af.
 • Een basis voor je lipstick. Want dat is het natuurlijk ook! Zeker bij een rode lipstick kan het handig zijn om al een lijntje te hebben waar je dan niet buiten mag (zo belandt de lipstick bij wijze van spreken niet tot onder je neus!).
 • Een nude lipliner is je beste vriend. In het begin snap je misschien het doel en het nut niet helemaal, maar wanneer je lichte kleurtjes draagt, zal je zien wat ik bedoel! (Vintage Rose van Catrice is hier een hele goede optie voor).
 • En je kan de lipliner natuurlijk helemaal op zichzelf dragen en dit is waarschijnlijk ook wat ik het meeste toepas! Zeker in deze tijd van het jaar is een matte lip echt helemaal mijn ding en wat is er nu matter en blijft nu beter zitten dan een lippotlood? Helemaal fan!
waarom lippotlood gebruiken

waarom lippotlood gebruiken


Gebruiken jullie vaak een lippotlood?

Share:

6 reacties

 1. ik gebruik eigenlijk nooit een lippotlood. Ik heb ze wel, maar ik gebruik ze als eyeliner! Gaaf als je een keer wat anders wilt!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het heeft inderdaad zo zijn voordelen, daar ben ik het helemaal mee eens (vooral de draagbaarheid van de lippenstift wordt langer), maar toch sla ik lippotloden over het algemeen over.. tenzij het echt heel de tijd moet blijven zitten op een dag/gelegenheid en ik niet zo kan bijwerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Om eerlijk toe te geven, gebruik ik een potlood nooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik zelf bijna nooit lippenpotlood, maar ik heb het niet echt nodig. Mijn lippen zijn vrij goed gedefinieerd, gepigmenteerd en egaal. Alleen als ik een perfecte rode lip wil, ga ik aan lippenpotlood

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik het sinds een paar maanden en ik vind het zo handig nu!

  BeantwoordenVerwijderen