Mijn liefde voor portretfotografie #3!

Ik hou ervan om eens in de zoveel weken enkele leuke foto's met jullie te delen. Soms komen er wel eens foto's tevoorschijn die wel heel mooi gelukt zijn, maar niet per se ideaal zijn om in een blogpost te gebruiken. Zoals je weet, ben ik dol op zwart-wit foto's, dus vandaag heb ik er terug een paar klaarstaan. Kijk je even mee?

portretfotografie

portretfotografie

portretfotografie

portretfotografie

portretfotografie


Waar neem jij het liefst foto's van? 

Share:

3 reacties

  1. Mooie foto's! Ik maak het liefst foto's van natuur en producten. Mensen vind ik zelf moeilijker om mooi vast te leggen, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daar zitten enkele mooie foto's bij hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig foto`s en fotogeniek voor de camera

    BeantwoordenVerwijderen