Christmas Gift Guide,...for her!

De kerst komt er nu echt aan en ik kan mijn enthousiasme nauwelijks bedwingen. Na gisteren even geen artikel online te zetten, wou ik nu graag de draad oppikken met een artikeltje dat je een instant kerstgevoel geeft. Benieuwd wat ik zou aanraden om cadeau te geven aan een vrouw (a.k.a. mijzelf)? Lees dan snel even verder!

christmas gift guide for her

Ben je ook een echte beautylover of is diegene waar je een cadeautje moet voor kopen echt helemaal fan van beauty, dan zijn de gift sets nooit ver weg. Dit nagellaksetje van Tanya Burr is héél erg schattig en je kan kiezen tussen verschillende kleurtjes! (€15,00 - €20,00)

christmas gift guide for her

Met een setje van L'Occitane ben je ook altijd aan het juiste adres! L'Occitane is op zich geen budgetmerk, maar hun gift sets beginnen echt al van een schappelijke prijs. (€23,04)
christmas gift guide for her


Ik ben helemaal weg van mooie interieurs en in welke tijd van het jaar kan je je huis nu gezelliger maken dan op Kerstmis. Dit supermooie setje valt bij iedereen wel in de smaak! Je vindt het op bol.com! (€94,99)

christmas gift guide for her


Waar kan je een vrouw nu een groter plezier mee doen dan met een lekker parfum? Mijn favoriete parfum is al jaaaaaren DKNY Be Delicious Green Apple. De dames zullen je graag een handje verder helpen in de parfumerie!


christmas gift guide for her


Weet je nu écht niet wat je moet kopen? Dan is een cadeaubon altijd een goed idee. Van H&M bijvoorbeeld!


christmas gift guide for her


Wat zou jij nu écht graag willen deze Kerst?

Share:

2 reacties

  1. Dat parfum is ook al jaren een staple in mijn (beperkte) parfumcollectie. Lekker fris! Maar dit jaar komt er een nieuwtje op mijn verlanglijstje! Het setje van L'Occitane spreekt me ook wel aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat ik mezelf maar een Kerstcadeautje ga gunnen, haha. :P

    BeantwoordenVerwijderen