Webshops om van te kwijlen.

Je hebt zo van die dagen waarop je niets anders doet dan het internet afschuimen. Heel eerlijk, die dagen komen hier heel frequent voor. Vandaag toon ik jullie enkele webshops waar je letterlijk zou van beginnen kwijlen. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


 • Ici Paris XL. Ja, je hebt hier inderdaad ook fysieke winkels van, maar de mooiste make-up bestellen vanuit je luie zetel is toch gewoon nog véél beter! Ze hebben merken als Chanel, Yves Saint Laurent, maar ook Philosophy en By Terry!
 • Space NK. Als je net zo'n grote fan bent van de Britse Youtubers en bloggers als ik, dan heb je ongetwijfeld wel al van deze winkel gehoord. Het is een beauty heiligdom en je wordt overspoeld met prachtige merken als Nars, By Terry, Oribe, Hourglass...ga zo maar door! 
 • Beautybay.com. Op zoek naar jouw Anastasia goodies, Urband Decay make-upjes en de moeilijk te vinden productjes van Japonesque? Dan is dit een webshop voor jou
 • Asos heeft niet alleen een prachtige afdeling met kledij, maar ook het assortiment make-up is om U tegen te zeggen. Merken als Nars, Benefit en nog velen anderen,...love it!
 • Sinds kort heeft ook Galeria Inno een webshop, en dat is nu de enige winkel waar ik ook echt graag fysiek ga winkelen. Ook zij bieden producten van Benefit, Clarins, Clinique,..aan.

Wat is jouw favoriete beauty webshop? 

Share:

4 reacties

 1. Beautybay en ASOS zijn ook favorieten hier. Bij Beautybay heb ik al verschillende Too Faced make-up gekocht! Want ik vond het jammer dat de Sephora in Maastricht toe is gegaan, waar ik soms ook iets kocht van Too Faced.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijn artikel! Galera Inno kende ik nog niet! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, beautybay is echt mijn favoriete webshop. Ik kan er al een hele middag aan spenderen, zonder dat ik iets koop. x

  BeantwoordenVerwijderen