MAC Soar Lip Pencil.

Ik ben waarschijnlijk de zoveelste beautyblogger die over dit product schrijft, maar als echte liefhebber van lipproducten kon ik het tock ook niet laten. Ja, het is de zogezegde "Kylie Jenner"-lip, maar bovenal is het gewoon ook een kleurtje dat ik zou hebben uitgekozen zonder dat het zijn naam meehad. Benieuwd wat ik van dit lippotlood vind? Lees dan snel even verder!

MAC Soar lip pencil review

Ik ben een enorme grote fan van lippotloden, niet alleen omdat je de vorm van je lippen wat kan corrigeren of omdat ze je lipstick langer laten zitten, nee, ik draag ze ook gewoon héél graag op zichzelf. Dat was ook de hoofdreden dat ik Soar aankocht: een perfécte kleur om op zichzelf te dragen.

In wezen is dit een oudroze kleur, perfect voor het najaar en daarenboven nog eens supermakkelijk om te dragen. Makkelijk in de zin dat het een heel leuk kleurtje is, maar ook makkelijk omdat je niet het gevoel hebt dat je iets op je lippen draagt.

MAC Soar lip pencil review

MAC Soar lip pencil review

MAC Soar lip pencil review

MAC Soar lip pencil review

MAC Soar lip pencil review

Ook al vermoeden we dat Kylie haar lippen wel wat aan een kleine ingreep onderworpen heeft, dit lippotlood heeft de eigenschap om je lippen sowieso iets groter te laten lijken dan anders door zijn rijke kleur. Geen bezwaar!

Voor ik dit lipproduct aanbreng, bereid ik mijn lippen wel wat voor. We hebben hier nog altijd te maken met een mat lipproduct. Ik zorg ervoor dat ik een lipscrub heb gebruikt en mijn lippen royaal heb verzorgd met een dikke lippenbalsem. Haal voor je het lippotlood aanbrengt wel de overtollige balsem weg, anders gaat het nogal glijden.

MAC Soar lip pencil review

MAC Soar lip pencil review

MAC Soar lip pencil review

MAC Soar lip pencil review

MAC Soar lip pencil review

MAC Soar lip pencil review


Ik snap zeker en vast de hype rond dit product. Voor mij is het een "my lips but better & a little darker" kleurtje, perfect voor dit najaar dus. Ook de textuur van dit lippotlood is geweldig, alsook is het mooi gepigmenteerd. Dit lippotlood kost €15,00 en is te koop in de MAC winkels en op maccosmetics.be. 

Wat vind jij van dit oh-zo-gehyped product? 

Share:

8 reacties

 1. Wat een geweldige kleur, echt een heel mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een hele mooie en chique kleur. Perfect voor de feestdagen eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een kleurtje die ik zelf niet zou draven denk ik. Ik heb het gevoel dat het bij mij nogal flets zou ogen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet weer waarom dit potlood al maanden op mijn wishlist staat (en nee, het is niet door Kylie :) ) Prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen