Instagram Diary #22!

Whoop! Het is weer tijd voor een Instagram Diary! Ik breng de laatste tijd meer tijd door op Instagram dan Twitter, en in mijn geval wil dat al wat zeggen. Naast enkele onvermijdelijke selfies, natuurlijk veel geblaat over Kerst én de recent gevallen sneeuw. Kijk je even mee?

instagram diary

18 december 2014

Mijn huid is zo énorm droog van deze kou dat ik elk product heb bovenhaalt dat écht helpt. Ik maakte hier reeds een artikel over, zonder deze producten ben ik nergens. Een lekkere, dikke body butter, een goed voedende lippenbalsem en serieus wat handcrème!


instagram diary


19 december 2014

Begin deze maand kocht ik twee nieuwe lipsticks: de Clarins Rouge Eclat Lipsticks. Oh Gooood, als je op zoek bent naar iets nieuws om uit te proberen, ga dan een keertje voor deze! Ze zijn boterzacht, énorm goed gepigmenteerd en drogen je lippen niet uit. De lichtste, Nude Rose, is niet meer uit mijn make-up bag te krijgen.


instagram diary


20 december 2014

Ik ben de laatste tijd echt helemaal bezig met het leuk bewerken van foto's. Eén van de simpelste manieren, die toch erg leuk kan zijn: spiegelen en er een filter overgooien. Deze kreeg het bijschrift "Give the world a smile".


instagram diary


23 december 2014

Tijd voor écht wat beauty! Ik deel op Instagram af en toe producten die ik op dat moment héél graag gebruik, en hier is het vrij duidelijk: deze lipproductjes = looove!

instagram diary


24 december 2014

Geen tijd om veel werk in je eindejaarslook te steken? Essentials: winged liner, véééél highlighter en rode lippen!


instagram diary


24 december 2014

Kerstavond! Ik gebruikte op mijn ogen de By Terry Ombre Blackstar in Misty Rock, een prachtig product, en natuurlijk mocht een rode lipstick niet ontbreken, ik ging voor L'Oréal Collection Exclusive "Laetitia's Pure Red"!


instagram diary


25 december 2014

Deze lieverd vierde dit jaar zijn 12de kerst bij ons en van mij mogen daar nog heel wat jaartjes bijkomen!


instagram diary


26 december 2014

Wanneer ik een mooie zonsopgang zie, moet ik mijn fototoestel bij me hebben. Schrik niet: ik heb hier géén filter gebruikt. Heel eerlijk stond mijn ISO waarde héél erg fel bij deze foto, maar ik vind hem alsnog heel erg geslaagd!


instagram diary


Mijn nieuwe favoriete parfum: La Vie Est Belle, van Lancôme! Ik had er een tijdje geleden een testertje van en deze week lag hij onder de kerstboom!

instagram diary27 december 2014

Sneeeeuw! Nu ben ik er eerlijk gezegd niet de grootste fan van. Ik vind het allemaal heel mooi om naar te kijken, maar echt handig is het niet wanneer je erdoor moet. Ben jij blij met de sneeuw?


instagram diaryWat heb jij de voorbije week allemaal uitgespookt?

Share:

3 reacties

  1. Volgens mij heeft het gewoonweg overal gesneeuwd, behalve waar ik woon. Het is inderdaad niet handig als je er door moet maar ik vind het wel supergezellig!

    BeantwoordenVerwijderen