Review: YSL Rouge Volupté Shine - 8 Pink in confidence

Eerder deze week konden jullie al zien dat ik mezelf eindelijk verwend had met een YSL lipstick. Ik merk dat hoe ouder ik word, hoe meer ik wat naar de luxere producten begin te neigen. Sowieso zijn de YSL lipsticks prachtig om naar te kijken, maar ook de inhoud is zeker niet mis. Vandaag: de Rouge Volupté Shine lipstick in nummertje 8, Pink in confidence!

YSL Rouge Volupté Shine 8 Pink in confidence

Als er één product is dat je volgens iedereen van YSL moet uitproberen, zijn het de Rouge Volupté lipsticks. Ze zouden een prachtige verpakking hebben, de lippen voorzien van de meest uitzonderlijke kleuren en ze zouden je lippen ook nog eens heel goed voeden. Ik hou normaal meer van matte lipsticks, maar in de winter zijn mijn lippen zo droog dat ze het niet altijd aankunnen.

YSL Rouge Volupté Shine 8 Pink in confidence

YSL Rouge Volupté Shine 8 Pink in confidence

YSL Rouge Volupté Shine 8 Pink in confidence

De verpakking is voor mij echt top. Volgens sommige mensen is de verpakking wat té kitcherig en ik kan daar gerust inkomen: je hebt de gouden verpakking, wat versiersels, dus waarschijnlijk is het voor sommigen een beetje too much. Ik daarentegen, kan de verpakking zeker appreciëren. Het is voor mij echt zo'n lipstick die je met veel plezier in een gevulde kamer bovenhaalt en bovendien zonder schaamte opnieuw aanbrengt.

Het is zeker geen makkelijke keuze om maar 1 kleurtje uit te kiezen, maar deze Pink in confidence viel me gelijk op. Het is een prachtig, lief roos kleurtje met de miniemste hoeveelheid shimmer in. Shimmer? Ja, shimmer! Maar,... mooie shimmer!

YSL Rouge Volupté Shine 8 Pink in confidence

YSL Rouge Volupté Shine 8 Pink in confidence

YSL Rouge Volupté Shine 8 Pink in confidence

YSL Rouge Volupté Shine 8 Pink in confidence

YSL Rouge Volupté Shine 8 Pink in confidence

YSL Rouge Volupté Shine 8 Pink in confidence

Deze lipstick is zo enorm zacht op de lippen, het voelt bijna aan alsof je een lippenbalsem aanbrengt. Toch slaagt deze voedende formule erin mijn lippen te voorzien van een vrij goed gepigmenteerd kleurtje (hou in je achterhoofd dat deze lipsticks niet bedoeld zijn om énorm gepigmenteerd te zijn), een goed aantal uur te houden (na het eten kan je snel even bijwerken) en mijn lippen noooooit uit te drogen!

Ik snap heel zeker waarom deze lipsticks zo geliefd zijn. Ze hebben een formule die je gewoon nergens anders tegenkomt; zo romig, mooie pigmentatie, zo luxueus op de lippen. En kijk nou eens,...wat een beauty!

YSL Rouge Volupté Shine 8 Pink in confidence

YSL Rouge Volupté Shine 8 Pink in confidence

YSL Rouge Volupté Shine 8 Pink in confidence

YSL Rouge Volupté Shine 8 Pink in confidence


Deze prachtige Rouge Volupté Shine lipstick is verkrijgbaar in de parfumerie en kost tussen de €27,00 en €31,00. 

Ik ben helemaal overtuigd en snap zeker de hype achter dit product. Een zusje zal zeker niet te lang op zich laten wachten. Heb je al gezien hoe juicy je lippen eruit zien?!

Share:

13 reacties

 1. Ik ben ook dol op de YSL lipsticks. Dit is een mooie neutrale tint.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er heel mooi uit, maar ik had wel een donkerder kleur verwacht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op de foto ziet de lipstick er super donker uit, maar als je hem op hebt is het een mooie roze/nude kleur! Te gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaaauw, deze wil ik! Hij is zo super mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik houd van je lipstick reviews! Deze is ook weer prachtig. Ik houd niet echt van glanzende lipstick, maar deze is anders en zeker mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie lipstick, staat je heel er goed! Ik vind alleen de prijs best duur..
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, hij is echt heel mooi! Mooier dan ik had verwacht! Hij staat je ook echt heel goed :) veel plezier ermee! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel mooi kleurtje
  staat je super op de lippen

  liefs
  karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, deze kleur staat je echt gruwelijk goed. Ik vind de lipsticks echte pareltjes. Als ik een geldboompje had dan zou ik zeker een paar van deze beauty's aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. IK. WIL. o.O <3 Aaah, zo'n mooie kleur ! :D

  BeantwoordenVerwijderen