Happy NYE!

We kunnen 2014 bijna definitief uitwuiven. Wanneer ik dit schrijf hebben we nog 6 uur en 7 minuten te gaan. Ik vier deze oudejaarsavond vrij bescheiden, in mijn badjas, maar met een lekker glaasje. Ik wil toch nog enkele wensen uitdelen en enkele dingen zeggen voor we het nieuwe jaar ingaan. Lees je nog snel even mee?
2015, een nieuw jaar, nieuwe vooruitzichten, nieuwe kansen.

Ik hoop in 2015 natuurlijk verder te gaan met mijn blog, de eerste artikels staan al gepland. Ook op Youtube blijf ik gewoon verder doen!

Ik hoop in 2015 aan mijn master handelswetenschappen te beginnen en in het algemeen mooie resultaten te behalen.

Ik hoop een leuke vakantiejob te vinden en een leuk centje opzij te kunnen zetten, want hé, we groeien allemaal op hé!

Ik hoop op een goede gezondheid, wat minder kine en wat minder angst.

Ik hoop op heel wat leuke momenten met het gezin, en dat we nog veel aan elkaar mogen hebben.

Ik wens jullie een vreugdevol jaar en hoop dat al je wensen in vervulling gaan! Ik hoop dat je gelukkig mag zijn, dat je leuke tijden mag beleven en dat het jaar in het algemeen een prachtig jaar mag worden voor jou!

Tching! Vier het goed vanavond, maar stay safe!

Tot volgend jaar! xo Fien

Share:

3 reacties

  1. Ik hoop dat je wensen allemaal uit mogen komen, en dat je een goed jaar zal hebben! Go for it! X Anniek

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig nieuwjaar! Veel succes met je examens! Hoe toevallig, mijn vriend zit op dit moment in zijn Master Handelswetenschappen!

    BeantwoordenVerwijderen