Review: Clinique High Impact Mascara!

Ik ben iemand die me er toch kan aan houden om maar één mascara tegelijk te gebruiken. Nu was mijn Catrice Lash Extensions op en al was ik best tevreden over die budgetproof mascara, ik wou toch eens iets anders proberen. Een mascara die door de jaren heen al zoveel aandacht heeft gekregen en erg goed werd bevonden is de Clinique High Impact Mascara. Tijd om die eens uit te proberen!

review clinique high impact mascara

Clinique is toch zeker zo'n merk die genoeg érg goede producten heeft, maar waarbij ook de verpakking niet altijd heel spannend is. Deze mascara is daar ook een voorbeeld van. Het is een vrij eenvoudige donkergroene tube met een zilveren dop. Wel voel je dat het vrij zwaar aanvoelt, waardoor je toch wat dat luxe-gevoel meekrijgt.

Het borsteltje is vrij basic, maar er zitten wel enorm veel haartjes dicht bij elkaar. Dit doel al vermoeden dat deze mascara je wimpers een echte volume-boost zullen geven en niks is minder waar. Het borsteltje werkt heel fijn en glijdt zonder moeite door je wimpers.


review clinique high impact mascara

review clinique high impact mascara

review clinique high impact mascara

review clinique high impact mascara


"High Impact", dat kan je wel zeggen. Het kost deze mascara heel weinig moeite om je wimpers gigantisch volume te geven. Meestal is de hoeveelheid lengte dan niet fantastisch, maar ook dat lost deze mascara moeiteloos op. Je wimpers zien er prachtig uit: ze hebben flink wat extra volume, ook goed wat lengte, zijn pikzwart, én heel mooi gesepareerd, mijn favoriete pluspunt. Wanneer ik mijn ogen openhoudt, komen mijn wimpers bijna tot aan mijn wenkbrauwen, dus ik kan moeilijk zeggen dat ik niet tevreden ben met het resultaat!

review clinique high impact mascara

review clinique high impact mascara

review clinique high impact mascara

review clinique high impact mascara


Deze mascara is snel uitgegroeid tot één van de beste mascara's die ik ooit heb uitgeprobeerd. De verpakking is misschien niet zo'n hoogvlieger, maar het is toch nog altijd de inhoud die telt, en die stelt zeker en vast niet teleur!

Deze mascara van Clinique is voor een prijs van om en bij de €20,00 verkrijgbaar bij de parfumerie,...en zeker en vast de moeite waard!

Share:

7 reacties

 1. Wow, dat klinkt echt top! Het resultaat ziet er goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was al een tijdje benieuwd naar deze mascara! Zo te zien moet ik het ook maar uitproberen. Ziet er ontzettend goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij lijkt me echt fijn! Ik wil ook graag eens een meer high-end mascara proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb deze ook, zelf was ik hier totaal niet tevreden over. Hij doet niks bij mij :) Zo kan je zien dat iedere mascara bij elke persoon soms anders kan zijn. Goede review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat je op de foto's geen duidelijke voor en na kan zien... Klinkt wel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen