Review: Lancôme "La Vie Est Belle" Eau de Parfum.

Wat zou een bezoekje aan de parfumerie toch zijn zonder een heel leger testertjes? Ik ben er grote fan van. Je kan nieuwe dingen uitproberen zonder dat je direct een full size moet kopen en het risico loopt dat het niet werkt voor jou. Begin deze maand kreeg ik een testertje mee van de Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum, een prachtexemplaar zo bleek later. Lees je even mee?

Lancôme la vie est belle eau de parfum review


Lancôme la vie est belle eau de parfum review

Lancôme la vie est belle eau de parfum review


Lancôme is voor mij een wat onbekend merk, zowel op het vlak van make-up als op het vlak van parfum. Nu heb ik al meermaals staan kwijlen bij de Lancôme producten, prachtige verpakking hebben ze allemaal, deze parfum is geen uitzondering! Het flesje ziet én voelt zo luxe, zo goed en is een plaatje om in je collectie te hebben en tentoon te stellen.

Wanneer het erop aankomt ben ik een hele grote fan van frisse, bloemige of fruitige geuren. Echt zoete geuren zijn niet aan mij besteed. DNKY Be Delicious Green Apple heb ik al jaren in mijn stash, maar ook lekkere geuren kunnen beginnen vervelen. Een tijdje terug kreeg ik een testertje in mijn schoot geworpen met daarin deze La Vie Est Belle van Lancôme.


Lancôme la vie est belle eau de parfum review

Lancôme la vie est belle eau de parfum review

Lancôme la vie est belle eau de parfum review

Lancôme la vie est belle eau de parfum review


Ik ben geen kei wanneer het op het beschrijven van parfum of eau de toilettes aankom, dus even wat research was nodig. Met de info dat het voornaamste ingrediënt de "Florence iris Pallida" is, kwam ik erachter dat dit een bloem is met een hele lekkere geur. Dat moet ik beamen, het is een hele elegante geur, heel fris, en lekker bloemig. Deze geur wordt ook als sensueel bestempeld, en ook dat is een waarheid.

Ben je fan van een iets lichtere formule? Dan is de Eau de Toilette misschien iets voor jou. Daarnaast is er ook een legère en een l'absolu versie van deze parfum, het is maar wat je het lekkerst vindt.


Lancôme la vie est belle eau de parfum review


Ik ben zo énorm blij met deze nieuwe parfum. Hij heeft alles wat ik zoek: bloemig en lekker fris. Ook is de geur de hele dag aanwezig en wanneer je de parfum op je sjaal spuit, heb je nog wat langer geniet van deze elegante geur.

Wat is jouw favoriete parfum?

Share:

4 reacties