Mijn ultieme highlighter routine!

Een stap die ik nooit oversla in mijn make-uproutine: highlighter. Soms doe ik enkel een cream, op andere dagen verkies ik een poeder. Maar wanneer ik echt voor mijn ultieme highlighter-look ga, dan gooi ik de twee bij elkaar om de look intenser te maken. Benieuwd welke producten ik daarvoor gebruik? Lees dan snel even verder!

highlighter look

Ik ga de budgetlovers onder ons helemaal blij maken, want de producten die ik hier ga gebruiken zijn helemaal budgetproof!

Om een mooie basis te leggen gebruik ik eerst een cream highlighter. Dit zorgt ervoor dat de look een stuk intenser zal zijn. Een recente toevoeging van Catrice aan hun assortiment is de Illuminating Highlighter Pen. Dit is een prachtige cream highlighter met een vrij neutrale ondertoon en mooie shimmers. Dit productje brengt heel makkelijk aan en ziet er nooit vlekkerig uit.

highlighter look


Daarna ga ik erover met een poeder highlighter. Nu zijn er enorm veel poeder highlighters op de markt, maar op budgetgebied kies ik steevast voor de Essence Highlighter in de kleur Sun Light. Hier zit ook een bronzer in, maar de highlighter is stukken beter! Het is een prachtige highlighter met een gouden ondertoon en past dus bij veel verschillende huidskleuren.

highlighter look


En dit is het resultaat! Een prachtige shimmer op de jukbeenderen.

highlighter look

highlighter look

highlighter look

highlighter look


Wat zijn jouw favoriete highlighters?

Share:

4 reacties

  1. Hee wat slim, daar heb ik nooit eerder aan gedacht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat handig, ik vind dit ook een hele mooie highlighter

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het Hourglass Ambient Lighting Palette is mijn huidige favoriet: subtiel maar oh zo mooi. Verder ook Soft&Gently van Mac en Mary Loumanizer van The Balm.

    BeantwoordenVerwijderen