Instagram Diary #21!

Whoop, tijd voor een Instagram Diary! Door de aankomende examenstress durf ik mijn social media wel eens uit het oog te verliezen, maar ik kan tegelijk ook eigenlijk echt niet zonder. Vandaag deel ik weer enkele kiekjes die ik de laatste dagen op Instagram heb geplaatst. Kijk je even mee?

instagram diary blog

5 december 2014

Tijd om het interieur wat meer in de kerstsfeer te brengen! Onze kerstboom staat er eindelijk (van mij mag het een heel jaar door Kerstmis zijn), de oude schaatsjes liggen er, kortom: het hele interieur is winterproof gemaakt!

instagram diary blog


7 december 2014

Wanneer ik 's morgens opsta (meestal tussen 7.30u en 8.00u) en ik zie een hemel als deze, ben ik direct klaarwakker en neem ik mijn smartphone in de aanslag. Deze foto kon ik die ochtend vastleggen en ik ben er heel tevreden van. Wat de natuur toch allemaal in petto heeft!

instagram diary blog


Ook dit prachtige plaatje konden jullie al eerder op de blog zien. Ik kocht vorige week deze prachtige YSL lipstick en ik draag hem héél erg graag!

instagram diary blog


8 december 2014

Wanneer we de openhaard aansteken, doet onze hond niets liever dan er hem nèt voor te leggen. Enorm warm en ik begrijp niet hoe hij het uithoudt, maar het is zo'n enorm schattig zicht!

instagram diary blog


12 december 2014

Wat is er nu lekkerder met zo'n koud weer dan een gigantische tas chocomelk? Mama nam natuurlijk de grootste tas die we in huis hebben (deze is van Ikea), maar als het chocomelk betreft, geeft dat helemaal niets! Nomnomnom.

instagram diary blog


14 december 2014

Ik kocht begin deze week MAC Soar Lip Pencil en ja, ik begrijp zeker en vast de hype rond dit product! Het is zo'n enorm mooie oudroze kleur die je lippen direct voller laat lijken en ze mooi afwerkt. Love!

instagram diary blogWat heb jij deze week allemaal uitgespookt? 

Share:

2 reacties

  1. Mmm chocomelk. Heerlijk op koude winteravonden

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuke foto's! Ik heb me ook net online een YSL rouge volupte aangeschaft! Kon het niet laten :$ :p En ook die Mac lip pencil heb ik nog op het oog haha! :p

    BeantwoordenVerwijderen