No Make-Up Make-Up Look!

Je hebt zo van die dagen waarop je wel iets van make-up wil dragen omdat je je zonder niet zo comfortabel voelt, maar je wil ook niet dat het erg opvalt dat je make-up draagt. Mijn laatste week bestaat uit zo van die dagen. Vandaag toon ik jullie mijn go-to "no make-up make-up" look!

no make-up make-up look

Gezicht

Rimmel Wake Me Up Foundation
Maybelline Fit Me Concealer
MAC Studio Fix Poeder
H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan
Catrice Defining Blush - Mandy-rine

Ogen

MAC Studio Fix Poeder op bewegend ooglid
Catrice Ultimate Lash Multimizer Mascara - Waterproof

Lippen

Catrice Longlasting Lippencil - Vintage Rose

no make-up make-up look

no make-up make-up look

no make-up make-up look

no make-up make-up look


Wat zijn jouw must-haves op een "no make-up make-up" dag? 

Share:

3 reacties