Throwback Friday: foto's uit de (oude) doos.

Nu ja, de oude doos. Ik bedoel eerder foto's van deze zomer en eerder op het jaar. Ik vind het altijd leuk om de evolutie van de foto's te zien en het is in het algemeen gewoon altijd leuk om uren door oudere foto's te scrollen. De leukste zet ik vandaag even op een rij. Kijk je even mee?

belgische beautyblog

Bovenstaande foto is genomen in het begin van afgelopen zomer. Dit was 1 van de eerste foto's die ik nam met mijn (toen nieuwe) 50 mm lens, nog steeds mijn beste aankoop van 2014. Mijn haar lijkt hier nog zo kort in vergelijking met nu!

Deze foto is in dezelfde maand genomen. Het was toen éindelijk warm genoeg om mijn geliefde maxi dress van H&M boven te halen. Oh, wat mis ik de zomer op een regenachtige dag als vandaag!

belgische beautyblog


Wanneer ik deze foto terug zie, moet ik altijd gelijk denken aan de lipkleur die ik hier op had: Berry Much van de lippotloodjes van Maybelline. Prachtige kleur is het nog altijd, ik moet hem dringend nog eens bovenhalen!

belgische beautyblog


Dit is één van mijn favoriete looks van de afgelopen periode. De titel was toen London feel en dat is nog steeds toepasselijk vind ik. Ik ben vooral fan van de goud -en bruinkleurige oogschaduws.

belgische beautyblog


Haha, ik moet nog steeds lachen wanneer ik deze foto zie. Ik maakte toen een volledige post over de Kate Moss Rimmel lipstick in 107, tot op heden mijn favoriete rode lipstick. Het is trouwens nog steeds mijn profielfoto op Instagram.

belgische beautyblog


Tijd voor een outfitfoto! Voor deze "shoot" trokken we naar een leuk station hier in de buurt en ik was  heel tevreden van de foto's. Nog steeds eigenlijk, ik hou van de sfeer!

belgische beautyblog


Kijk jij ook graag oude foto's terug? 

Share:

3 reacties

  1. Prachtige foto's, ik niet zo graag, want heb niet zulke mooie fotos als jij

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, niet alle foto's komen er goed uit hoor. Ik ben zeker dat jij even leuke foto's hebt om naar terug te kijken ;)

      Verwijderen