Wat te doen bij regenweer/ op een grijze dag?

Het zonnetje krijgen we de laatste tijd nog maar zelden te zien en het typische Belgische weertje komt weer piepen. Regenweer, grijze wolken, een miezerige dag. Om van deze grijze dagen toch geen verloren dagen te maken heb ik enkele tips om je toch te vermaken. Lees je even mee? • Een heerlijke film. Want wat kan je nu beter opbeuren en in de goede mood brengen dan een steengoede film? We hebben allemaal onze favorieten, maar op dit moment is The Holiday één van mijn favorieten.  
 • Een lekker maskertje. En in het algemeen een echte pamper evening. Mezelf eens goed verwennen met een hydraterend masker, mijn nageltjes lakken en een lekkere bodybutter bij de hand zijn hier wekelijkse rituelen. 
 • Bloggen. Dit is natuurlijk niet iets wat ik alleen doe op grijze dagen en het is natuurlijk het makkelijkst als je je foto's al genomen hebt. Maar op deze dagen kan ik buiten toch écht niks gaan doen, dus installeer ik me lekker in de zetel met m'n laptop op mijn schoot!
 • Koekjes bakken. Of bakken in het algemeen. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met eten en wanneer ik aan het bakken ga denk ik altijd aan mijn kindertijd toen ik samen met de mama cake bakte. Nog wat zelfgemaakte chocolademelk erbij en het kan niet meer op!
 • Webshops afschuimen. Beauty, fashion, lifestyle, je noemt het maar op, elke webshop moet er hier aan geloven. Feelunique.com en asos.com zijn de favorieten van dienst.

Wat doe jij het liefste op dit soort dagen? Laat het even achter in de reacties!

Share:

4 reacties

 1. Ik ga lekker bloggen, badderen of netflixen.. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die laatste vier zitten ook bij mijn favoriete . Zelf zou ik er nog series bijnemen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eigenlijk staan al deze dingen ook op mijn lijstje. Ik schrijf vaak lekker weg op de laptop en wacht de betere dagen af voor mooiere foto's.

  Liefs Agneta

  BeantwoordenVerwijderen