Instagram Diary #20!

Woehoe, de 20ste Instagram Diary alweer, wat gaat het toch vooruit! Ik kom al helemaal in de kerstsfeer en met de openhaard aan voel ik me helemaal in mijn element. Benieuwd welke kiekjes ik de laatste tijd op Instagram plaatste? Lees dan snel even verder!

instagram diary

24 november 2014

Goeiemorgeeeeeen! Jammer genoeg hebben we heel wat grijze dagen achter de rug, maar 1 blik op deze foto en mijn humeur is weer goed.

instagram diary


25 november 2014

Het was echt eeuwen geleden dat ik mijn nagels nog een keer lakte, en ik maakte van de gelegenheid gebruik om me nog eens aan wat nailart te wagen. Ik ben er nog steeds geen pro in, maar,...oefening baart kunst zeker?

instagram diary


28 november 2014

Deze quote stond al een tijd op mijn smartphone en omdat ik het echt een goede quote vind besloot ik hem op Instagram te plaatsen. Blijven werken voor je doel jongens!

instagram diary


1 december 2014

Ik vond dat december wel mocht ingezet worden met een zalig haardvuur. Er bestaat nu toch niks gezelligers dan dit? Onze kerstboom staat naast de openhaard en ik word helemaal zen van dat tafereeltje.

instagram diary


3 december 2014

Krullen die handel! Ik hou ervan om mijn anders zo sluike haar toch wat meer body te geven. Benieuwd hoe je deze haarstijl creëert? Klik dan even hier!

instagram diary


4 december 2014

Nog zo'n quote. Deze is dan zeker en vast grappiger dan de vorige!

instagram diary


Mijn favoriete cream oogschaduw van het moment: de Maybelline 24 hr Colour Tattoo Leather Effect in Creamy Beige. Een ideaal kleurtje als je geen echte ooglook wil maken, maar je oogleden toch wat egaler wil maken!

instagram diary


5 december 2014

Ik was vandaag echt helemaal blij: mijn allereerste YSL lipstick is een feit! Ik ging voor de Rouge Volupté Shine in nummertje 8, een prachtige neutrale roze kleur. Binnenkort zeker te bewonderen op deze blog!

instagram diary


Wat heb jij deze week allemaal uitgespookt? 

Share:

4 reacties

 1. Toffe foto's! De YSL Pink in Confidence was ook mijn eerste Rouge Coco shine, echt een heel mooi kleurtje he?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dairy!
  En wat is de nail art ontzettend leuk geworden:).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die quotes en dat aapje....zo schattig

  BeantwoordenVerwijderen