Look: Everyday, Classy Pinks!

Ik ben nog steeds helemaal fan van rode lipstick, begrijp me niet verkeerd, maar de laatste tijd draag ik heel erg vaak een lief roos kleurtje, of een nude kleurtje. Ik weet niet, het heeft iets classy naar mijn mening. Vandaag toon ik jullie een look die heel erg lief staat, maar tegelijk tock ook wat die classy touch heeft. Lees je even mee?

neutral pink makeup look

Zoals jullie wel weten, ben ik echt van de neutrale looks. Allemaal dezelfde? Nee joh, er is altijd wel een klein verschil! Bij deze look heb ik mijn wenkbrauwen ook eens wat meer aangezet, wat vind jij?

Gezicht

Rimmel Wake Me Up Foundation
Maybelline Fit Me Concealer
MAC Studio Fix Poeder
H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan
Catrice Defining Blush - Mandy-Rine
Catrice Illuminating Highlighter Pen
Essence Bronzing/Highlighter - Sun Light

Ogen

MAC Painterly Paint Pot
Catrice Absolute Matt Pallet: 1ste kleur over volledig ooglid,
4de kleur over bewegend ooglid en in de crease, donkerste kleur als eyeliner
Catrice Ultimate Lash Multimizer Waterproof Mascara

Lippen

YSL Rouge Volupté Shine Lipstick - Pink in confidence

neutral pink makeup look

neutral pink makeup look

neutral pink makeup look

neutral pink makeup look

neutral pink makeup look

neutral pink makeup look


Wat is jouw favoriete neutrale look? 

Share:

1 reacties