Wanneer je huid hydratatie nodig heeft (de Instagram guide) ...

...is deze blogpost nabij! Voor één keer is deze foto met mijn telefoon genomen, puur omdat het een Instagram foto is! Ik plaatste deze foto en dacht gelijk: hier moet ik toch even een artikeltje rond schrijven. Geen fancy foto nodig deze keer, toch? Benieuwd wat mijn must-have producten zijn op het gebied van verzorging? Lees dan snel even verder!


  • Mijn lippen worden echt enorm droog in de winter en dan liggen mijn liscrub en lippenbalsem nooit ver weg. Ik ben echt helemaal fan van de Lush Bubblegum lipscrub in combinatie met de The Body Shop Solid Oil Lips. Nadat alle droge velletjes verwijderd zijn is het gewoon heerlijk om een rijke lipbalsem op te smeren, en rijker dan deze wordt het niet!
  • Ook mijn lichaam heeft dringend nood aan extra hydratatie. Het liefste gebruik ik rond deze tijd van het jaar een rijke body butter. Deze zijn toch nog een stuk voedender dan je doorsnee bodymilk -of crème. Mijn favoriet? De Wild Argan Body Butter van The Body Shop. Deze is nog een stuk rijker dan hun gewone butters en is gewoon heerlijk om je mee in te smeren!
  • Mijn handen zijn sowieso al droog, ook in de zomer, maar in de winter is het bijna niet om uit te houden. De beste keuze is dan de handcrèmes van L'Occitane. Die op de foto is de shea handcrème, maar alle handcrèmes van L'Occitane zijn even fantastisch!
  • We mogen natuurlijk ons gezicht niet vergeten en daarvoor heb ik ondertussen toch een heel vaste routine. De Aloe Soothing Gel en de Aloe Eye Defence, beiden van The Body Shop heb ik al meerdere keren opnieuw gekocht. 

Wat zijn jouw must-haves wat betreft lichaams-en huidverzorging? 

Share:

2 reacties