Look: Neutral Winter.

De winter is echt aan de gang, het begint 's nachts goed te vriezen en de nachten worden énorm lang. Dat is zowat een samenvatting van de afgelopen 2 weken. Een aanstormende winter betekent bij mij dat ook de blok (het studeren voor de examens in januari) vol aan de gang is. 50% van de tijd draag ik totaal geen make-up, maar wanneer ik er toch iets beter wil voorkomen ga ik steevast voor deze look. Kijk je even mee?

neutral winter makeup look

Gezicht

Rimmel Wake Me Up Foundation
Maybelline Fit Me Concealer
H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan
Catrice Defining Blush - Rose Royce
Essence Sun Club Highlighter - Sun Light

Ogen

Clinique High Impact Mascara

Lippen

MAC Soar Lippencil - review


neutral winter makeup look

neutral winter makeup look

neutral winter makeup look

neutral winter makeup look

Wat zijn jouw favoriete producten voor een snelle, verzorgde look?

Share:

2 reacties